dnes je štvrtok,  2. apríl 2026,  meniny má Zita,  spln: 2. apríl 2026,  dnes východ slnka: 06:24,  dnes západ slnka: 19:14
huntingland.sk termovizia pixfra
Kniha návštev revíru - online manažér revíru

Posedové vaky - diskusia

autor: Merkel201E
pridané: 8.12.2009 10:31
zobrazení: 18 507
hlasov: 3
Zdravím,
akej značky - výrobcu používate a ako sa Vám osvedčil?

Aký je dôvod označenia diskusie za nevhodnú?

zoradiť
Zobrazené 41-48 z 48
gabo2502
tak co ake este pozivatte tie vaky poradteee????? kupim aj jaa
snipko
Dobrý posedový vak je aj v predajni RIMI v Žiline, stojí 106€
Môžem doporučiť, sám ho mám a je naozaj dobrý, samozrejme aj pomer cena-kvalita je super.
zoli8x57
Posedový vak je parádna vec, bezproblémov v tom vydržíš v zime pri poľovačke na líšky aj celú noc. Mal som od kamaráta požičaný posedový vak, ktorý si on dal šiť na mieru, a bezproblémov som vydržal pri vonkajšej teplote -10 stupňov celú noc na posede. Odporúčam. Ale keď do neho ideš tak ti radím si z domu zobrať papuče, aby si mal nohy voľné. P.S. Najhoršie je keď máš ísť z neho von do tej zimy.
MSmarian
veľmi kvalitné posedové vaky vyrába Machotka v Česku
rastik121
Zdravím, máte niekto skúsenosti s overalom z ovčej vlny? Napríklad toto: odkaz
konkol
moj ujko si kupil posedovy vak v cechach stal oklo 3200 ceskych.a je to perfektna vec.posielaju to aj cez net1
MSmarian
posedový vak je lepší

odkaz
findula
Nekupuj si posedový vak kup si OVERAL
Zobrazené 41-48 z 48

Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.

Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk.

Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu, ak tak uzná za vhodné.