Vcera som mal moznost vyskustat na posede tento posedovy vak \"extra\" Kedze vecerna teplota nebola vyssia ako -10 C skor menej, sam som bol zvedavy, ci splni moje ocakavania. Musim skonstatovat, ze som s nim maximalne spokojny. Po 4 hodinach stravenych na posede som nepocitoval ziaden chlad (az na tie casti tela, ktore vak nechrani :-)), bolo mi prijemne teplucko, skor som bojoval s pokusenim, stravit na posede celu noc :-) samozrejme, ze som bol aj patricne obleceny. Avsak za podobnych teplotnych podmienok minuly tyzden, ked som stravil par hodin na posede bez vaku som sa drkotal od zimy uz po 2 hodinach. Osobne mi vyhovuje predovsetkych jeho lahkost, da sa zopnut popruhami, ktore sluzia zaroven ako traky a prehodit cez chrbat. Co sa tyka pohodlia, je dostatocne siroky pre priemernu postavu (mam cca 185 cm a 90 kg), popritom som bol naobliekany ako cibula a stale v nom bolo dost miesta. Chrbtova cast siaha az po krt, takze netaha na krize. Spodna cast z vonku aj z vnutra je lahko umyvatelna, takze mu nebude vadit ani blato. Ten diftinovy material je velmi tichy, nesusti, treba davat pozor na spodnu cast, ta je trochu \"hlucnejsia\", je to dan za jednoduchsiu udrzbu, trosku \"klepkave\" sa mi zdali pracky na trakoch, asi ich vymenim za nieco ine. Prave pred tyzdnom som kvoli triaske od zimy nevedel zamierit na diviaka \"na istotu\", tak som ani nestrielal. Vcera mi bolo super, len ten fesak neprisiel :-( a triaska mi chytila, az ked som za z vaku vyzliekol. Upozornujem, ze nie som predajca tohto produktu, iba obycajny spotrebitel (to len na margo tych roznych \"vrtakov\" v inych diskusiach). Nehovorim, ze toto je to najlepsie (ine vaky som ani neskusal) ale moje ocakavania splnil na 100 %