dnes je štvrtok,  2. apríl 2026,  meniny má Zita,  spln: 2. apríl 2026,  dnes východ slnka: 06:24,  dnes západ slnka: 19:14
darujte 2 percentá pre podporu LovuZdar.sk
poľovnícke sety poľovníctvo Terem

Rossler Titan 6 - diskusia

autor: forgacl
pridané: 21.9.2009 19:06
zobrazení: 96 973
hlasov: 3
Zdravim,
aky mate nazor na Rossler Titan 6. Ze vraj je minimalne tak dobra ako CZ 550. Ma ju niekto a ake ma skusenosti?
Dakujem

Aký je dôvod označenia diskusie za nevhodnú?

zoradiť
Zobrazené 321-360 z 416
MSmarian
to je fajn, som rád, že máš dobrú náladu
MSmarian
Edu, ved to je skoro ako za Blassera
posed33
to neva ale je to dobre : )) aspom som sa zasmial : ))))))))
MSmarian
prepáč, nebolo to naschvál
posed33
EDU mohol si mi dat dvacku a este by si usetril : ))
Edu
Pri zakúpení blasera ti odpadne búchanie si hlavy a premýšlanie či si dobre urobil nakŕm ho RWS evo ako Marian a si v pohode . Ja tu tiež iba mudrujem a blaser nemám . Každopádne zakupenie GB bol omyl aj ked sabatti je dobrá zbraň kombinovaná ale za 10 rokov som neprišiel na to na čo vláčim brokovú hlaveň a to som u Fraňa nechal v ten deň 77 000 sk blb.
posed33
Marian dakujem za novy nick : )))))))))))))))))
posed33
mne rosller sedel dobre ale opracovanie bolo nie boh vie co
MSmarian
Slimenkaj, ani jedno. S Roslerom nemám skúsenosti, CZ550 je dobrá puška, len nie je moc dobre vyriešená poistka. Ja osobne možem doporučiř Blaser.
posed33
dakujem
Edu
jasne zavolaj mu 0907 358 379 je to majsterko !
posed33
tu fotku som videl je to parada : )) mas na neho cislo potrebujem radu praskol som nieco na benelli padol som snou na skalach
Edu
solimkenaj viem že sa opakujem ale blaser ked nemáš tolko kup si za 1500€ v plaste a Istok ti za 130 € urobí pažbu ak chceš. Teda ak nie si taký bohatý aby si si kupoval lacné veci :))odkaz /> Pozri akú pecku vytvoril zo ZHčka
odkaz
FLATretriver
ja by som si zobral cz,,
posed33
chlapi rossler alebo CZ ?
FLATretriver
120 to je,, ja sa naozaj v autach nevyznam a tos v škodovkach
Edu
nj Marian možno raz prídu na to že už 20 rokov tu nevladne strana ktorú si na Slovensku nikdy ľudia nezvolili :))))
MSmarian
len pre upresnenie, Skodovky sa vyrabali v nasledovnych verziach 100, 110,105,120,125 a 130, Favorit, Felicia, Octavia, Fabia atd. Raz sa mi dostal do rúk prospekt zo S120L, komunisti o tej kraksni pisali tak ako by ospevovali Mercedes.
MSmarian
niektori ešte stale žiju v komunizme - svojim myslenim
miro65
:-))
FLATretriver
no asi nie,, ale ja som to nemyslel uplne vazne stym prirovnaním
lesnica1
:-)))) to by ju musel riadne nasrať
Edu
oki kto vie či by zvládla tá škodovka i toto : odkaz /> ked je vraj lepšia ako hummer mala by :))))))))))
FLATretriver
EDU neveris mi ja to auto pojdem zajtra odfotit a tu fotku sem dam,, ja sa v autach moc nevyznam, šipaky som mysllel kolesa s maleho traktorika, ja to odofotim a tu fotku sem dam
Edu
Ano dať na škodovku šípaky kde je poháňane jedno zadné koleso ktoré má poloos ako malíček je výborný nápad :))) kde sa hrabu japonské štvorkolky alebo americký humer :)))))) si ma pobavil :))))
Edu
Aha tak 150 teda? Nemá to nejakú jawu?
FLATretriver
Edu, aj ta veru,, a škodovky to su stroje, u nas ma jedej ujco polovnik škodovičku 150 vzdadu ma šipaky s traktora a to auto je lepšie do hory ako hummer
MSmarian
Edu, pamatám si na to, boli to nenormálne peniaze. A nechápal som ludi, ktorí boli ochotní za taku plechovicu tak vela penazí zaplatit.
Edu
Ano FLATretriver aj jadrová :))
FLATretriver
každaa zbran ma podla mna svoje klady aj zápory
Edu
Oni tam roky slúžili denne Marian !Normálne chodili do služieb a každý deň si urobiť čiarku ,že ten vysnívaný favorit za katastrofalne KČS peniaze rovnajúce sa skoro dnešným eurám . Zo všetkými nákladmi bola cena skoro 200 000 to bola šialená cena za plechovicu komunistickú :))
MSmarian
fakt dobre
Edu
odkaz
Edu
Kto by si nepamätal náhodou ako to bolo tu sú dve spomienky na automobili škoda ich predaj a kvalita za ľudovú cenu 160 000 KČS v základe bez doplatkov ,úplatkov a iných humorných scenok akými boli niekolkoročné služby pred mototechnou :)))))))))))))))))))))))))))))))))
odkaz />
odkaz
MSmarian
Už som o tom dávnejšie písal, ked chceme šetrit nakoniec prerobíme. Osobne poznám 9 ludi, ktorí maju Blassera a nikto si ešte nestazoval.
Za komunistov si všetci chválili Škodovky 105, 120 aké je to len úžasné auto. Petože nič iné nepoznali. Ja som mal Renaulta a bol to zásadný rozdiel.
Tak isto je to aj s puškami.
FLATretriver
mne by stacil aj tej rosler leby si ho chcel darovat
Edu
rosler nepoznám asi je adekvátny cene . Keď je nahovno treba to vrátiť a je to vyriešené . Mal si kupiť blasera a mohol si mať guľovnicu na celý život .
MSmarian
Pohlad na cenu je vždy velmi subjektívny a hlavne záleží na tom, čo s čím porovnávame.
FLATretriver
ja som porozumel dobre,blasser je cenovo aj inak ohodnotený takze neni o com
LOVEC55
Edu,MSmarian keby ste lepsie citali vedeli by ste ze milanko12 neodporuca rosler a nie vas "perfektny" blasser.
Zobrazené 321-360 z 416

Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.

Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk.

Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu, ak tak uzná za vhodné.