ano ten zaver sa veľmi lahko v adrenaline a rychlom prebijani vysunie celkom už sa mi to stalo tiež ◄ reagovať
Rossler rychlospust. - Dobrý den. Vedel by mi niekto poradiť ako sa dá nastaviť citlivosť rychlospuste u gulovnice rossler titán 6. Ďakujem ◄ reagovať
Miki99 ďakujem pekne. Bol som u predajcu a ten mi neodporučil napinacik, a o nastavení rychlospuste mi len povedal, ze sa to nedá, aj ked na videu z BB od výhradného dovozcu rossler spomínajú nastaviteľnú rychlospust. ◄ reagovať
Rico tak to je somarina od predajcu. Napináčiková spúšť sa sa dá u resslera vymeniť bez problémov, je použiteľná a nastaviteľná ako u každej inej zbrani. S tým nastavením rychlospúšte to tiež ide ale musí to urobiť zbrojar, aby ti zbraň neodpálila ranu aj pri náraze. Pri výmene za napináčikovú spúšt bude iba dvojpolohová poistka oproti trojpolohovej pôvodnej. ◄ reagovať
Fero ďakujem za komentár. Ten predajca mi netvrdil, že sa nedá samospúšť vymeniť za napinacik, len mi to neodporučil. Tvrdil že to nebude o nic lepšie ◄ reagovať
Zdravim, ja mam tiez Rossler Titan 6 v kalibri 338 WM. Mam ju 8 rokov , vystrelil z nej urcite viac ako 800 nabojov..a nikdy sa mi nic nestalo, Je pravda ze prvych 100 znacky remington a potom som si uz prebijal sam. Asi budem mat nejaky nepodarok ,ktory zatial funguje na 100%. ◄ reagovať
Sako aleboTitan Rössler - Zdravím, chcel by som sa opýtat či náhodou nemá niekto skúsenosti s gulovnicou Sako alebo Titan Rossle . Neviem sa rozhodnút či Sako alebo Rossler , prosím skúste mi poradit :) Dakujem ◄ reagovať
Mam sako a som nad mieru spokojný čo sa funkčnosti týka aj materiálu a navyše aj dobre vyzerá aj mi najviac sadla to je tiež dôležité. A nenájdeš na ňom žiadne plasty ako u spomenutého rosslera ale to je vec vkusu. ◄ reagovať
lukasandel,nechce sa mi to tu podrobne rozpisovat,tych tem a komentarov o gulovniciach je tu vela....ak chces flintu novu,tak ci kupis 557,rosslera,sako,tikku,alebo nieco podobne v tej cene,myslim si ze tym nic nepokazis,radsej by som pozeral po dobrej montazi a optike.No najdolezitejsie by bolo ak by si tie gulovnice videl a drzal osobne(moj nazor),tak by si vedel ktora ti najviac sadne.Ja som pri kupe mal v ruke vsetky spominane pricom 557cku a rosslera maju kolegovia a tikku a sako som drzal v predajni.Nakoniec som sa rozhodoval medzi sakom a tikkou ktore mi sedeli najviac,no zobral som tikku lebo ju mali v tom kalibri co som chcel a som spokojny.Preto vravim aby si si ich osobne prezrel a vybral tu co ti najviac padne do ruk...Prajem stastny vyber a LaLz. ◄ reagovať
ale inač keby som bol pravak tak na dennodenne použivanie určite cz 550 schranku. ◄ reagovať
Reakcia na príspevok od Mino28, 26.3.2018 o 21:20 :
Mne sa veľmi osvedčilo Norma kalahari. ◄ reagovať
Zdravím vás priatelia, akú montáž odporúčate na túto zbraň? Nedávno som si ju kúpil s dvomi hlavňami 9,3x62 a 270W. Chcel by som nejakú rýchloupínaciu alebo niečo také, aby som si mohol s hlavňou aj optiku prehadzovať. Vopred ďakujem za rady a názory. ◄ reagovať
Zdravim ja mam rossler 6 uz 13rokov raz 8x57 a zatial som nemal s nou ziadny problem hm to ze zasekava naboje do komory to mi tiez robilo tak som skusil strelivo od geco teilmander tak vždy to zasekavalo tak som presiel na geco plus a svaty pokoj som s tym spokojny uz to pouzivam 2 roky a super ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.