Zdravím pánové, mám Rosler Titan 6 Lux v ráži 9,3*62 a po 2letech používání se stále peru s problémy. Chtěl bych vědět zda jste se někdo s něčím podobným setkali nebo mám pouze smůlu. Tak za prvé: hned po koupi zbraně mi na natláčky prodejce p. Kubíček z Dolní Dobrouče doporučil střelivo PPU 18,5g pro individuální lov Lapua Mega 18,5g. Již při prvním nastřelování mi s PPU několik nábojů nevyšlo(později to bylo 13ks z krabičky a 5ks nevyšlo ani po několikerém nabití), prodejce mi tvrdil že je to utopenými zápalkami se kterými si nové kulovnice neumí poradit. Později mi nevyšla jednou Lapua a poté co jsem přešel na Sako Hamerhead(Lapua na černou katastrofa, bez barvy vše odcházelo příliž daleko), tak i jeden Hamer. Na to mi prodejce řekl, že nedovírám kliku závěru(což je blbost vždy mám zvyk těsně před výstřelem kliku dorážet). Loni mi ale kulovnice Rosler začala činit větší potíže. Kulovnici jsem si koupil především na naháňky! Při první naháňce kdy na mne šla dvě samotná selata mi při rychlém přebití zůstal závěr v ruce. Tak jsem byl z toho v šoku, že jsem nebyl sto dál včas závěr zpět do flinty přičemž druhé sele prošlo na tři metry kolem mne a po dvaceti metrech se ve stráni dokonce zastavilo. Od té doby mi při rychlém přebití na naháňce vyjížděl závěr téměř pravidelně(asi 4x), když jsem ale stál se závěrem v ruce proti 80kg lončákovi, který na mne dorážel naštěstí z koryta potoka a já zase nebyl schopen závěr do flinty v rozrušení dostat naštval jsem se a odvezl flintu prodejci(když jsem mu před tím mé problémy se závěrem volal nevěřil mi). U prodejce jsem mu to s vystřelenou nábojnicí názorně předvedl s tím, že chci flintu vrátit dokud je v záruce. Přemluvil mne, že by reklamace trvala několik měsíců a že bych byl celou zimu bez flinty. Jedná se prý o banální opravu (zabroušení plochy některého dílu ve spoušťovém mechanismu, který zajišťuje závěr). Zbraň mitedy opravili(od té doby jsem již na naháňce nebyl, ale snad to bude OK""). Týden po vypršení záruční doby mne čekalo ale další překvapení. Přišla mi na čekané u vnadiště 4samotná selata a 3xmi nevyšel výstřel!!! Díky tomu, že byla selata bez bachyně tak se po každém cvaknutí vrátila, ale po třetím přebití a spuštění bez výstřelu jsem je zradil. Byl jsem vzteky bez sebe. Hned ráno jsem volal p. Kubíčkovi, že zbraň vracím. Načež mne upozornil ať se uklidním, že mi záruka vypršela 13.12.2015! Nejdřív na mne zkusil tu známou písničku s nedovřenou klikou závěru a když jsem ho poslal málem do určitých míst řekl že mám flintu příští týden přivézt a zkusí vyměnit pérko u úderníku a bude to prý dobré. Nevím co si o tom myslet, každopádně už zbrani nevěřím a nemůžu se na ni spolehnout v takových dsamozřejmostech jako je výsřel a přebití! Díky za vaše postřehy.