dnes je nedeľa,  29. marec 2026,  meniny má Miroslav,  spln: 2. apríl 2026,  dnes východ slnka: 06:33,  dnes západ slnka: 19:09
darujte 2 percentá pre podporu LovuZdar.sk
poľovnícke sety poľovníctvo Terem

Kúpa a dovoz zbrane zo zahraničia - diskusia

autor: peter804
pridané: 14.4.2009 18:07
zobrazení: 38 215
hlasov: 1

Dovoz zbrane zo zahraničia, vaše skúsenosti postrehy a rady.

Aký je dôvod označenia diskusie za nevhodnú?

zoradiť
Zobrazené 81-94 z 94
Hyncik
aaa sori -už je to neaktuálne - našiel som ceny v Autokompe porovnateľné s tými čo v PL. Ale zhruba pred pol rokom ked som sa o to zaujímal tak mi bola v BB ponúknutá meopta 3-9x42 3000 ka za 18 000 sk teraz je už za 14 000. tak beriem späť :)
Hyncik
odkaz
dusab
No a kde maju Meoptu o 4-5 tis. lacnejsie ako u nas, alebo v CR? To by som rad vedel.
Hyncik
MSmarian - ved ale tu nikto nehovorí o nákupe na tržnici ale v riadnej poľovníckej predajni! ja napríklad nevidím dôvod nekúpiť vriadnom poľovníckom obchode Meoptu ked oproti nám majú ten istý model o 4 -5 tisiciek lacnejší .
MSmarian
V Poľsku, by som nekúpil nič.
kanarik1
peter804 uz si kupil 7x64 v Polsku? vies nieco nove?
pali1
niekedy bola na námesti
Igor43
V Krosne bola kedysi predajňa poľovníckych potrieb, vie niekto, či ju nezrušili, alebo kde sa v Krosne nachádza? Vďaka
peter804
Bol som v Nowom Saczi v polovnictve a tam mi povedali, že potrebujem preložené nákupné povolenie a musím s tým ísť na políciu do Krakova.To polovníctvo čo som tam bol, nič moc. Vraj tam chodia slováci na strelivo. Stači európsky zbrojný preukaz.
pstruzik2
Peter uz si kupil 7x64 v Polsku?
pstruzik2
Kamos sapytal v Polskom obchode co treba a vraveli ze chcu uradne prelozene nakupne povolenie. Neviete nahodou kde robia v KE kraji preklady do PL?
mik
Musíš požiadať o nákupné povolenie (zároveň vystavia sprievodný list platnosť dokumentov by mala byť 60dní) Predpokladám že je to z obchodu, ked tam pojdeš zober zo sebou OP a zbroják ak nepojdeš prefoť to a dolož k tomu. Ešte sa ich opýtaj či treba povolenie úradne preložiť ,do nemecka to ja robievam ale vzhladom na podobný jazyk to nemusí byť (ušetríš 500sk)Vela šťastia
peter804
Chcem kúpiť CZ 550 lux 7x64.
U nás v Bardejove stojí okolo 24 000 Sk.
Na tej stránke je cena 2290 zlotých, čo je nejakých 16 000 Sk. Oplatilo by sa kúpiť.
mik
Cau Peter ja som doniesol pár zbraní z SRN ale legislativne by to mohlo byť rovnaké. 4o chceš doniesť?
Zobrazené 81-94 z 94

Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.

Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk.

Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu, ak tak uzná za vhodné.