dnes je piatok,  13. marec 2026,  meniny má Vlastimil,  spln: 3. marec 2026,  dnes východ slnka: 06:06,  dnes západ slnka: 17:45
termovizia nocpix
ODIMON

Stretko LovuZdar.sk - diskusia

autor: operak
pridané: 13.1.2009 8:58
zobrazení: 40 821
hlasov: 3

Diskusia ku každoročne organizovanému stretnutiu priateľov portálu LovuZdar.sk

Aký je dôvod označenia diskusie za nevhodnú?

Najlepšia odpoveď

admin
Stretko LovuZdar.sk 2017 - Chcel by som sa spýtať či by bol záujem o stretko LovuZdar.sk v termíne cca koncom júna (piatok - nedeľa). Ubytovanie by bolo v Areáli Zdravia v Jedľových Kostolanoch ( viac informácií si môžete pozrieť na odkaz ) cca 15 km od Zlatých Moraviec. V tomto čase je už i napustený bazén, sú tam rôzne ihriská pre športové vyžitie. V sobotu je možné realizovať turistiku na zrúcaninu hradu Hrušov, v blízkosti je Kaštiel Topoľčianky, Žrebčín Topoľčianky, ... V sobotu by sme prenajali strelnicu na asfaltové terče v Obyciach (cca 8 km od ubytovania), uskutočnili by sme súťaž v streľbe i na asfaltové terče i pre deti súťaž zo vzduchovky. Bude k dispozícii biliardový stôl, laserová strelnica. Cena za ubytovanie (2 noci) a polpenziu (2x večera + 2x raňajky) je cca 35 €. V sobotu zabezpečíme na obed guláš. Mali by ste o takéto víkendové stretnutie záujem? Mám to začať vybavovať? Prosím na znak súhlasu = záujmu dajte tomuto príspevku hlas. Ďakujem.
reagovať dať hlas

zoradiť
Zobrazené 1281-1320 z 1 439
basta
Určitě to všechno pořádně probereme začátkem 5 měsíce.
Edu
pošlite mi potom kratku spravu rad za zapojim
Ladik
píšu do kalendáře
basta
Plánovaný termín je víkend 22.-24. 5. 2009.Bude zajištěna myslivecká chata i s ubytováním.Postupně bychom domluvili další věci.
bibik
basta styymy mostami sito napisal pekne...mas pravdu..a ak bude volne miesta prideme mozno 4...
patrol
Já bych byl taky pro udělat jedno setkání v čecháh a druhé na slovensku, ale s podzimem bude problém, protože budeme asi běhat za jelenama.Když bych si ale měl vybrat, tak raději pojedu k bratrům na slovensko.
basta
Braňo,strechového zajaca asi neseženu,ale ty klobásy určitě nebude problém.Hlavně jak dorazíš a po dlouhé době se zase v Řece ukážeš.
fatran
Roman ak budeš mať klobásky z moravského strechového zajaca tak pôjdem na stretnutie aj do Afganistanu!!!!!!!!!!!!!!!!!
basta
A je nějaký problém,že by letos jedno stretko bylo třeba v létě na Moravě a druhé na podzim na Slovensku? V tom problém nevidím a věřím,že se určitě domluvíme.Jednou mi jeden kamarád ze Slovenska řekl,že lidé si mají stavět mosty a ne ploty a myslím,že tak by to mělo být.
findula
Jsem zásadně proti aby se podobná akce konala v Čechách či na Moravě.Jedem na Slovensko
lubto
Ak mi dovolia časové možnosti, tak by som sa rád zúčastnil aj ja.
Peter26
a mozem aj ja
josefd
to by nebylo zle sem pro ale jsem zvedav na ucasti
Ladik
jsem samozřejmě pro a taky bych měl místo kdyby náhodou
basta
II. ročník Stretko LovuZdar.sk Co byste řekli tomu,že bychom jedno stretko v letošním roce udělali pro změnu v ČR? Termín 5.-6.měsíc /to by se pak upřesnilo/,místo Severní Morava-Hnojník /je to skoro ve středu mezi ČR a SR,tak aby to někteří neměli moc daleko/. Dalo by se to spojit s přehlídkou trofejí jelení oblasti Beskydy v Hukvaldech.
martinhodon
Patrol, dalsie stretko bude urcite, len treba dohodnut niake miesto, na tom stretku boli aj bratia z ciech tak nebudes sam.
patrol
Tak jsem si prohlédl fotografie ze stretka 2008 a moc se mi líbí, jestli budete pořádat další v roce 2008 a vezmete mezi sebe i bratra z ČR, tak dejte vědět a rád se zůčastním.
Solirov
Spoločná? Super. Som za...
josefd
ja by som prisel nekde a j s kamaratom dajte hlasovat o datum na polovacke mirajevo neni spatny napat ale co stymy co su z daleka tak ako ja a kamos cata a pokecat najit nejaky stred
admin
Chcel by som sa veľmi pekne poďakovať všetkým ktorí prišli na naše prvé stretnutie v Kunerade (29. - 31. augusta 2008). Som veľmi šťastný, že sme sa tam zišli výborná partia, všetci ste super a cítil som sa vo vašej spoločnosti veľmi príjemne. Som rád, že som vás spoznal. Ešte raz ďakujem a najmä tebe Cilan za zorganizovanie a vybavenie chaty.
Vďaka!
Cilan
ak pridu vsecia co povedali tak 14, dve postele su este volne ale miesta je dost :)
puckar
prisiel by som aj ja asi,ked je este nieco volne...ale naviem ako bude s robotou...tak kolko vas je chlapy?
Cilan
poprosil by som vyjadrit do konca tyzdna nejaky postoj na tu stranku nach vieme na com sme
Solirov
vedia.. len sa nepodari pripojit. :(
ricardo8
Fu chalani ja by som dobehol hned lenze doma budem az koncom septembra!Ale hadam nejake foto sem supnete!
martinhodon
No moc nas nebude , needia o co prichadzaju. :)
Cilan
uz sa nikto neprida?
Cilan
no asi o osobne spoznanie sa prispievatelov
RUNN3R
a o co vlastne pojde na tom stretku
Cilan
yop, borovicka musi byt inak to rusim :-D
Ladik
Kontrolní otázka-BUDE BOROVIČKA????? :-))))
martinhodon
Tak termin sa pomali blizi, uz sa nas zopar nazbieralo, dufam ze pridete viaceri.
Solirov
Super ze sa nieco zorganizovali.. Ja sa sice nedostanem, ale prajem kopec zabavy. Ak by sa daco zmenilo, urcite sa ozvem a pokusim sa dobehnut. aj ked to vidim dost blede..
Lumir
Lumir se sveze s Ladikem,takze taky dojede.
alfa
Veľmi rád by som išiel, no termín mám už zajednaný na akciu ELÁN v LOKCI. Možno nabudúce.
perdix
Prídem aj ja!
Doduin
Mne daj 95 % ;-)
Cilan
a hned som este zabudol, Ladik tiez pride isto
Cilan
tak taky predbezny zoznam
Ludkovia co uz vedia ze pridu isto:martinhodon ,findula ,zabka ,josefd
, na 99,9% pridu Lanstiak, zolike1, Jani K
ostatni ak som vse dobre pochopil este nevedia ci dojdu naisto, ak som sa zmylil alebo na niekoho zabudol tak ma kludne opravte
Cilan
yop, ty si bol uplne prvy na zozname :-D
Zobrazené 1281-1320 z 1 439

Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.

Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk.

Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu, ak tak uzná za vhodné.