dnes je piatok,  13. marec 2026,  meniny má Vlastimil,  spln: 3. marec 2026,  dnes východ slnka: 06:06,  dnes západ slnka: 17:45
darujte 2 percentá pre podporu LovuZdar.sk
poľovnícke sety poľovníctvo Terem

Stretko LovuZdar.sk - diskusia

autor: operak
pridané: 13.1.2009 8:58
zobrazení: 40 823
hlasov: 3

Diskusia ku každoročne organizovanému stretnutiu priateľov portálu LovuZdar.sk

Aký je dôvod označenia diskusie za nevhodnú?

Najlepšia odpoveď

admin
Stretko LovuZdar.sk 2017 - Chcel by som sa spýtať či by bol záujem o stretko LovuZdar.sk v termíne cca koncom júna (piatok - nedeľa). Ubytovanie by bolo v Areáli Zdravia v Jedľových Kostolanoch ( viac informácií si môžete pozrieť na odkaz ) cca 15 km od Zlatých Moraviec. V tomto čase je už i napustený bazén, sú tam rôzne ihriská pre športové vyžitie. V sobotu je možné realizovať turistiku na zrúcaninu hradu Hrušov, v blízkosti je Kaštiel Topoľčianky, Žrebčín Topoľčianky, ... V sobotu by sme prenajali strelnicu na asfaltové terče v Obyciach (cca 8 km od ubytovania), uskutočnili by sme súťaž v streľbe i na asfaltové terče i pre deti súťaž zo vzduchovky. Bude k dispozícii biliardový stôl, laserová strelnica. Cena za ubytovanie (2 noci) a polpenziu (2x večera + 2x raňajky) je cca 35 €. V sobotu zabezpečíme na obed guláš. Mali by ste o takéto víkendové stretnutie záujem? Mám to začať vybavovať? Prosím na znak súhlasu = záujmu dajte tomuto príspevku hlas. Ďakujem.
reagovať dať hlas

zoradiť
Zobrazené 1241-1280 z 1 439
Doduin
basta, daj tento termín stretka čo plánuješ do akcií tu na stránke a budeme vidieť koľkí by prišli a uvidíme čo s tým.
milank
Romane asi len spravíme malé stretko u nás na chate :-)))Ty to máš blízko a u nás je ľudí z tejto stránky habadej.
patrol
Vážení přátelé, s politováním musím oznámit, že se zúčastnit bohužel nemohu, otec slaví 60. a dodnes jsem nevěděl, jak to přesně bude, bohužel si vybral tento termín. Velice mne to mrzí, strašně rád bych se s vámi setkal osobně a poznal nové přátele v zeleném.
basta
Pomalu ale jistě začínají ti co říkali,že by přijeli odepisovat ,ale vesměs zní odpověď NE,že má každý moc práce a jiných povinností.Takže uvidíme do neděle a pak to nějak domluvíme.
Ladik
takto se na to vyprdnu taky, nebo zajdeme Romane provětrat psy a pak múžem zalézt někde na pivo.........jestli si jim poslal ty vzkazy tak by bylo slušné kdyby odepsali
basta
Jak to tak vidím,tak dnešní doba je tak uspěchaná,že nikdo nemá na nic čas a už vůbec ne na posezení s pár novými přáteli.
Solirov
no, ak by to slo tak by som sa pridal.. ale ucast potvrdit, alebo zamietnut budem vediet az koncom tohoto pripadne zaciatkom buduceho tyzdna.. co je dost neskoro.. :( rad by som siel, ale... uvidim co sa da robit..
basta
Jak to tak vypadá,tak při tomto počtu nemusím objednávat chatu,to se vyspíme u nás v obýváku.Pokud se do konce týdne nenahlásí víc lidí,tak maximálně změníme chatu na chatičku.
Pokud chce někdo pokecat víc a nechce se mu psát do pošty a na mejl,tak mám skype:bavorak22
findula
Ládiku střel srnca ať máme co jíst.Tříletý lončák bude také dobrý
josefd
at sem nekdo teda napise ucast at basta vy jestlii ma neco poradat a my co bysme dojeli at vyme jetli si mame to kafe uvarit doma samy
Ladik
chata platí , termín je daný tak nevím proč by se tu muselo kolem toho diskutovat
Cilan
pozeram ze je to tu dake mrtve, zeby zas len kopec reci?
findula
Omlouvám se. A přeji Ti brzké uzdravení
basta
Pro findulu: omlouvám se,že jsem nenapsal nic dříve,termín stále platil,ale ze zdravotních důvodů jsem nevěděl,jestli se mi to stretko podaří dát dohromady.
Takže na tvůj návrh se probouzím a nekecám.
basta
Termín stretka je stále stejný - víkend 22.-24.5. - na tom se vůbec nic nezměnilo.Potřeboval bych vědět,kolik lidí přijede,aby se mohly zajistit další potřebné věci.Předpokládaný sraz v pátek v Hnojníku ( je to mezi Třincem a Frýdkem-Místkem ),místo se pak ujasní.
Pošlete mi prosím závazné přihlášky buď do pošty a nebo na můj mejl roman.lach@seznam.cz.
Můj návrh programu,který samozřejmě záleží pak na dohodě všech je takový,že v pátek a v sobotu bychom mohli posedět,pokecat atd. a v neděli by se mohlo zajet na výstavu trofejí jelení oblasti Beskydy,jejíž součástí je i Svatohubertská mše v dančí a mufloní oboře na Hukvaldech.
Všechno samozřejmě bude záležet,jak a na čem se domluvíme.
Takže prozatím tolik a těším se na každého z vás.
Roman.
patrol
někdo tady nabízel, že to zařídí kdesi na Moravě v 5-6 měsíci, tak je nejvyšší čas něco začít podnikat, aby potom nebylo pozdě
findula
To bylo keců a kde nic tu nic!Basta probuď se!
mimuscha
patrol: no to ja tieeeez :-) a ak to vyjde, budem sa snazit prist :-)...teda, ak mozem...
Ladik
nevim nevim, nějak se to tady odmlčelo.....
patrol
Přátelé, tak jak to uděláme s tím setkáním, rád bych vás poznal osobně
mimuscha
...tak a dost...Edu...tak najskor mi tu ponukas starostlivost a potom napises, ze ti vlastne bude chybat cechurik...tak neviem, nie si ty nejaky nerozhodny? :-)))...ale netrap sa, basta povedal, ze ti pomoze :-)))...tak to chcem vidiet :-)))
basta
Edu neboj,my ti tu něco najdeme.
Edu
Edu bude smutný bez cechurika ):
basta
Danka to je škoda,že nepříjdeš,určitě bude o čem povídat.
cechurik
dakujem za pozvanie, ja ale nepridem...mozno inokedy, ale budem drzat palceky, nech sa vam stretko vydari ;-)
basta
mimuscha,cechurik,samozřejmě se počítá se všemi,kteří se přihlásí.Určitě nikomu nebude vadit,když přijedete jak vy,tak i vaše protějšky.Edu říkal,že vás stačí ohlídat,tak se nemusíte ničeho bát.
Ladik
holky, tak to se máte na co těšit:-))))
cechurik
:-)))))
mimuscha
cechurik: aaale no tak...nezavid, zbal Miniho a mozeme ist spolu...aspon si omrkneme tych vsetkych "diskutujucich" a hadajucich sa chlapov :-D
cechurik
teeeda mima, ty nevernica :-)))...jedine stastie mas, ze to je az po SD a ze sa na nom vyskytnes, inak by si dostala po zadku :-))))
Edu
Mimuscha ja som to uplne vážne povedal na mna sa môžeš spolahnuť :)
mimuscha
edu: nestras, lebo to zoberiem vazne :-)
Edu
mimuscha osobne sa ti budem venovať :)
mimuscha
...zdravim, chlapi...beriete medzi seba aj baby?
Edu
dik
basta
Edu,samozřejmě se s tebou počítá.
Edu
okjedu
basta
admin,Ladik už to řekl za mně. Termín platí na 100 procent.Budu určitě rád,když přijedeš.
Ladik
Platí!!!
admin
Termín 22.-24. 5. 2009 platí? Aby som sa vedel zariadiť, rád by som prišiel.
Zobrazené 1241-1280 z 1 439

Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.

Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk.

Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu, ak tak uzná za vhodné.