dnes je sobota,  14. marec 2026,  meniny má Matilda,  spln: 3. marec 2026,  dnes východ slnka: 06:04,  dnes západ slnka: 17:46
huntingland.sk termovizia pixfra
Kniha návštev revíru - online manažér revíru

Stretko LovuZdar.sk - diskusia

autor: operak
pridané: 13.1.2009 8:58
zobrazení: 40 841
hlasov: 3

Diskusia ku každoročne organizovanému stretnutiu priateľov portálu LovuZdar.sk

Aký je dôvod označenia diskusie za nevhodnú?

Najlepšia odpoveď

admin
Stretko LovuZdar.sk 2017 - Chcel by som sa spýtať či by bol záujem o stretko LovuZdar.sk v termíne cca koncom júna (piatok - nedeľa). Ubytovanie by bolo v Areáli Zdravia v Jedľových Kostolanoch ( viac informácií si môžete pozrieť na odkaz ) cca 15 km od Zlatých Moraviec. V tomto čase je už i napustený bazén, sú tam rôzne ihriská pre športové vyžitie. V sobotu je možné realizovať turistiku na zrúcaninu hradu Hrušov, v blízkosti je Kaštiel Topoľčianky, Žrebčín Topoľčianky, ... V sobotu by sme prenajali strelnicu na asfaltové terče v Obyciach (cca 8 km od ubytovania), uskutočnili by sme súťaž v streľbe i na asfaltové terče i pre deti súťaž zo vzduchovky. Bude k dispozícii biliardový stôl, laserová strelnica. Cena za ubytovanie (2 noci) a polpenziu (2x večera + 2x raňajky) je cca 35 €. V sobotu zabezpečíme na obed guláš. Mali by ste o takéto víkendové stretnutie záujem? Mám to začať vybavovať? Prosím na znak súhlasu = záujmu dajte tomuto príspevku hlas. Ďakujem.
reagovať dať hlas

zoradiť
Zobrazené 961-1000 z 1 439
lesnica1
už padol, ako aj kuchár, čo bol sľúbený
pepies
Evka to zasponzoruje už ma aj zabezpečený kamión zo Zvolenského Metra s proviantom.:)))
majko82
tak je dobre lesnička,, počkám :D
lesnica1
všetko bude
majko82
a ešte jedna otázka ak treba poslať nejakú zálohu trebalo by dať vedieť kam
pepies
Evka ja zatial odriekam učasť lebo vtedy robim...ale možno sa to este dovtedy zmeni...
lesnica1
jasné
majko82
ok to mi pasuje , dáte potom nejako presne vedieť kedy , čo ako , prečo ? :)))
bracho
ok...mozno vas prideme skontrolovat...
lesnica1
30.4.-2.5.2010 okres ZV-zatiaľ taký predpoklad
majko82
a aký je presný termín až sa môžem opýtať aby som si zabezpečil volno
lesnica1
ok, už si zaevidovaný
majko82
ahojte aj ja by som rád prišiel ako sa treba prihlásiť
FLATretriver
lesnica1 ok,,, teraz som sa urazil
posed33
hahahaha
lesnica1
tomu psovi
posed33
komu ?
lesnica1
zadarmo ti dám za ucho :-))
FLATretriver
ale ja som blondin, he he ,,,, pandurky su dobre,, ale aj mne prestavaju chutit ked ich musim zbierat,, ako sa vravi najlepšie chuti to čo je zadarmo
posed33
ja zerem len male deti
lesnica1
ja nie som blondína-chvááála pánu Bohu!!!!!
lesnica1
a potom čo?
posed33
ani ryzu nezerem od kedy byvali v dubnici vietnamci
posed33
klenovec ten vtip nema chybu to musim preposlat blondzkam ze evicka
lesnica1
a čo by si vravel, keby si musel zbierať ryžu?
posed33
ja zemiaky nezerem odkedy som ich musel ako ucen zbierat nasilu
lesnica1
hej a o týždeň si prídeš zemiačky pýtať späť
klenovec
Dobre...., dakujem uz jedno take mam doma.
FLATretriver
tôs tvoja žena solimenkaji musi byt velmi dobrá žena ked sa jej chceš tak lacnejšie zbavit, ale ak chces vymenim ju za vrece pandurkov,,
posed33
zober si ju a este ti pribalim svokru dlzoby a flasu kyseliny aby si ich mohol krmit
klenovec
Tak otom to som vravel, len mi to bolo blbe ti povedat ze aj tvoja zena mi je cudzia.
posed33
tak potom zober aj svoju zenu : )) na chate sa to minie : )))
klenovec
Nic v zlom, ale premna su vsetky zeny mojich kamaratov vzdy cudzie.
posed33
to si sa mohol opytat aj mna : )) a bez bab ))) len cudzie : )))
klenovec
Aj by som sa zastavil.
lesnica1
30.4.-2.5. okres ZV-zatiaľ je taký predpoklad
klenovec
Mozem sa opytat kedy sa to kona a kde?
lesnica1
jaaaaj, tak to aby sme založili aj detský kútik. Sakra, ale kde zoženiem nafukovací hrad a tie malé farebné loptičky s ohrádkou?
FLATretriver
peter zoberiem svoje susedy , sice nemaju občiansky ale po dvoch litroch coca coli zero budu dobre,, a môžu aj riad poumývať
lesnica1
haha, pepies-tak to si prehral :-))))) alebo....kto vie, čo by z toho nakoniec bolo. TY-ale ak mi nedonesieš tú čapicu, tak s tebou nevarím!

a inak-však ak vám budú chýbať ženy, doneste si vlastné.
Zobrazené 961-1000 z 1 439

Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.

Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk.

Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu, ak tak uzná za vhodné.