dnes je piatok,  13. marec 2026,  meniny má Vlastimil,  spln: 3. marec 2026,  dnes východ slnka: 06:06,  dnes západ slnka: 17:45
termovizia nocpix
ODIMON

Stretko LovuZdar.sk - diskusia

autor: operak
pridané: 13.1.2009 8:58
zobrazení: 40 837
hlasov: 3

Diskusia ku každoročne organizovanému stretnutiu priateľov portálu LovuZdar.sk

Aký je dôvod označenia diskusie za nevhodnú?

Najlepšia odpoveď

admin
Stretko LovuZdar.sk 2017 - Chcel by som sa spýtať či by bol záujem o stretko LovuZdar.sk v termíne cca koncom júna (piatok - nedeľa). Ubytovanie by bolo v Areáli Zdravia v Jedľových Kostolanoch ( viac informácií si môžete pozrieť na odkaz ) cca 15 km od Zlatých Moraviec. V tomto čase je už i napustený bazén, sú tam rôzne ihriská pre športové vyžitie. V sobotu je možné realizovať turistiku na zrúcaninu hradu Hrušov, v blízkosti je Kaštiel Topoľčianky, Žrebčín Topoľčianky, ... V sobotu by sme prenajali strelnicu na asfaltové terče v Obyciach (cca 8 km od ubytovania), uskutočnili by sme súťaž v streľbe i na asfaltové terče i pre deti súťaž zo vzduchovky. Bude k dispozícii biliardový stôl, laserová strelnica. Cena za ubytovanie (2 noci) a polpenziu (2x večera + 2x raňajky) je cca 35 €. V sobotu zabezpečíme na obed guláš. Mali by ste o takéto víkendové stretnutie záujem? Mám to začať vybavovať? Prosím na znak súhlasu = záujmu dajte tomuto príspevku hlas. Ďakujem.
reagovať dať hlas

zoradiť
Zobrazené 1001-1040 z 1 439
FLATretriver
jjaj prečo by si si prave ty mal zobraj evicku?? hM
pepies
Vilo urobíme zmiešané kuchárske družstvá a dáme súťaž vo varení ja si beriem za parťáčku Lesnicu-Evku :)
FLATretriver
však nikto ta nenutí ,, viacej zostane pre mna,,!
posed33
ja trpim anorexsjou asi som to zle napisal ale neva : )) ja nebudem jest mne potom je zle a zvracam : ))
FLATretriver
jak ne,,, ved ked sa to tak pocita, tak ja dobry kuchár, pepies, edu isto aj ty solimkenaj nie?? dievčata budu let papat,, takže dievčata,, nech vás pribúda
posed33
EEEEE !!!! : )))
FLATretriver
myslím findulka ze dievčata tam budu vo vareno zaostávat lebo tam bude vela výborných kuchárov
findula
Čím více žen tím více navařeného jídla.Tak jsi to myslel?
posed33
evicka nekaz to !! cim viac zien tak no ...one : )) neviem ako to napisat : )))))))))))))))))))))))))))))
lesnica1
nie, ty nemôžeš :-)) jasné, že hej
adriana26
ak sa budem nachádzať vo zv došla by som kuknúť ak môžem :)
Miky
OK.To znie dobre.
anonym
alebo kavy !
pepies
O.K môžme súťažiť kto vypije viac coca-coly light ako ja :))))
posed33
PEPIES JA TA NAUCIM : ))
FLATretriver
peto sak ty nepiješ budeš dávat pozor na nas
pepies
aj ked vás veľa nepoznam nezaväzne sa prihlasujem aj ja...dufam že mi to vyjde..
FLATretriver
ja som vravel ze prídem ale nezáväzne lebo v maju mam odcestovať a neviem kedy , ale dam vediet určite
lesnica1
reiki...ty si tiež taký akčný?
posed33
a vsetci maju zakazane odo dneska PIT : )) aby potom niekto nepovedal ze uz nemoze : ))
posed33
prepac napisala si to malinkatym pismom a este on je len z 3 pismeniek tak som ho prehliadol : )))))))))
anonym
konecne rozumna rec !
lesnica1
ty si poplašený, ved je na zozname...ako piaty. a zase by bolo na mňa zle!!! a zase som nič nespravila!!! ty -no počkaj, zajac!

len aby si nespal ako prvý-potom ti to pripomeniem
posed33
ostatny musia tiez lebo ak chce niekto spat tak ma tam nevolajte
posed33
minule si zabudla na mna a teraz na EDA : )) mam pocit ze si niaka poplasena : ))
anonym
solimkenaj ja vydrzim byt dva dni vonku ale co ostatny ?
lesnica1
takže asi takto:

admin, findula, cilan, fuzo, edu, solimkenaj, msmarian, lesnica1 + 1 osoba, loveccc, bibasso, zvara, ozzi, matisek008, master28, reiki +2 osoby, leslySA, ruga.

a títo nezáväzne:
patrol, ciwig, lanstiak, kudu, miselka, anje, simakjojo, lenkaBAF+robo18

sú ešte takí, čo chcú prísť len pozrieť.
posed33
nie je to beton
anonym
dufam ze termin sa uz menit nebude !
posed33
REIKI naco ti je chata ? : )) len aby obsluha vydrzala do nedele to je hlavne : ))
lesnica1
áno
anonym
chata bude zabezpecena od piatku do nedele ?
posed33
ja viem o jednom isto : )))))))))))))))))))))))))
lesnica1
zatiaľ čo viem ....tak dákych okolo10-15 ľudí tvrdí, že isto príde
anonym
kolko ludi je zatial nahlasenych ?
petere
z muslimov by som si srandu nerobil. tu si z nich robili srandu a potom sa cudovali, ze im po Londyne otvara autobusy ako konzervy od pasteky.
lesnica1
a nezabudni kričať aláááh agbar :-))
lovecccc
Takže takto sa vy na mňa hotujete hej ?:) Ale dobre len nech vás je nevercov čím viac :) tým lepšie bude- s TNT na pupku ma aj tak nepremôžete :) A ked začujete mno Aláhove ani neutekajte - len rýchlo oľutujte svoje hriechy :)))
lesnica1
no ty radšej tiež!
Edu
už mlčím aj ja !!!!!!!!!!!!!!!!
Zobrazené 1001-1040 z 1 439

Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.

Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk.

Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu, ak tak uzná za vhodné.