dnes je sobota,  14. marec 2026,  meniny má Matilda,  spln: 3. marec 2026,  dnes východ slnka: 06:04,  dnes západ slnka: 17:46
termovizia nocpix
ODIMON

Stretko LovuZdar.sk - diskusia

autor: operak
pridané: 13.1.2009 8:58
zobrazení: 40 844
hlasov: 3

Diskusia ku každoročne organizovanému stretnutiu priateľov portálu LovuZdar.sk

Aký je dôvod označenia diskusie za nevhodnú?

Najlepšia odpoveď

admin
Stretko LovuZdar.sk 2017 - Chcel by som sa spýtať či by bol záujem o stretko LovuZdar.sk v termíne cca koncom júna (piatok - nedeľa). Ubytovanie by bolo v Areáli Zdravia v Jedľových Kostolanoch ( viac informácií si môžete pozrieť na odkaz ) cca 15 km od Zlatých Moraviec. V tomto čase je už i napustený bazén, sú tam rôzne ihriská pre športové vyžitie. V sobotu je možné realizovať turistiku na zrúcaninu hradu Hrušov, v blízkosti je Kaštiel Topoľčianky, Žrebčín Topoľčianky, ... V sobotu by sme prenajali strelnicu na asfaltové terče v Obyciach (cca 8 km od ubytovania), uskutočnili by sme súťaž v streľbe i na asfaltové terče i pre deti súťaž zo vzduchovky. Bude k dispozícii biliardový stôl, laserová strelnica. Cena za ubytovanie (2 noci) a polpenziu (2x večera + 2x raňajky) je cca 35 €. V sobotu zabezpečíme na obed guláš. Mali by ste o takéto víkendové stretnutie záujem? Mám to začať vybavovať? Prosím na znak súhlasu = záujmu dajte tomuto príspevku hlas. Ďakujem.
reagovať dať hlas

zoradiť
Zobrazené 921-960 z 1 439
pepies
Miro65 myslel som majka82 ale mas pravdu to š na konci som prehliadol ospravedlnujem sa:)))
lesnica1
ale...nechaj tak-on šušle-takže píše foneticky :-))))
miro65
pepies...ak to bolo mierené na mna tak sa nauč rozpoznávať š a ž...
lesnica1
bez komentára
posed33
ja som uz poslal link EVICKE ako by to malo vyzerat ale jej komentar nebudem prekladat : ))) pokial bude chciet tak ona ho sem da ten link : )) ja to radsej skusat nebudem : )) PEPIES dufam ze ked predas blasera tak prve si kupis pocitac !!! ten link si mohol vidiet uz aj ty : )) ale asi nemas zaujem : )))
pepies
Vidíš Evka nemal som zlý nápad už máš na ten "PROGRAM" zvolenie aj od samotnáho Pápeža :))))
majko82
hmm striptíz , kde , kedy ,ako? :)
FLATretriver
tyy jeden,,,,, vsak pockaj zajac
pepies
Vilko som z teba zhnusený takáto mladež nám dnes dorasta,ktorá nema uctu k starším a hlavne ženám:(
lesnica1
sprostáci. Pepies-toto ti nedarujem!
FLATretriver
no myslím si že by bolo velice ako peknee keby bol nejaký ten striptíz na stretku ,, mohla by sa na to podujať aj tuto evičkaaa nie??
pepies
Páni a dámi mali by sme poradit Evke čím by oživila stretko aby sme na neho dlho nezabudli.Napište prosím svoje podnety a návrhy.Ďakujem:)))
lesnica1
vlastne my ho ešte aj máme-sakra, strácam prehľad :-)))

edko....kým to nebude naopak, je to OK
Edu
Evička ja som mal psa a ten nezožral iné mäso iba požuvané .Ale neprekážalo mi to vôbec bol to super pes.
miro65
Ahooooj....zapasoval by k nám...
lesnica1
:-)) a my sme mali psa-volal sa Barón
miro65
a raz sme sa stretli na polovačke s priezviskami..Král,Pápeš a Gróf..
miro65
iba pre poriadok...ja som Pápeš...Papež sa píše v CZ a strýko vo Vatikáne tiež::))) mysím že to vyjde to stretko
majko82
to by sa vám páčilo s pápežom chlastať:)
anonym
no s papezom som este nepil tak dufam ze prides
majko82
reiki toho sa nemusíš báť :)))))
anonym
len dufam ze sa tam nebudeme musiet modlit !
FLATretriver
však ja pridem na pešaka na pri nahoršiom
majko82
ale Evička ked pôjdeš pre jedného pápeža do palárikova tak druhého môžeš zobrať s dolného ohaja :)
posed33
mna nemusis ja tam uz budem
lesnica1
jaaaaj, tak to si rýchlo spravím vodičák na autobus, prenajmem poschoďák a vezmem všetkých
pepies
Evka ked dojdeš aj pre mna ja určite prídem :)))
lesnica1
ok :-))
miro65
to sa mi páči...konečne nemusím šoferovať.::))))))
lesnica1
mirko, ty ak neprídeš, tak osobne pôjdem po teba :-)))
miro65
no vyzera to že si to budem musiet zariadiť aby som mohol prísť...
hunter65
Tak len pozeram, co s chlapmi robi jedna zena ... moja starka hovorievala: "Svini sa len o kukurici sniva." Inak sa mi paci tato partia a rad pridem na stretko, zoznamim sa. Lovu zdar.
lesnica1
ako komu :-)))
posed33
EVICKA taketo ponuky sa nedavaju kazdy den : )))
lesnica1
to by sa ti páčilo, ale presne som čakala túto reakciu a presne od teba. Nie, so mnou sio môžem robiť čo chcem len ja sama.
posed33
aj stebou ? : ))
lesnica1
mne je to tak jedno-robte si čo chcete
Edu
donesiem si aj diviačika svojho
Edu
Evička môžem tento pokus o gulaš ja urobiť?
majko82
šéfkuchár dúfam že nemal byť pepies ?to by asi boli len obzerance s makom :))) srandujem
Zobrazené 921-960 z 1 439

Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.

Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk.

Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu, ak tak uzná za vhodné.