Hekler: to, ci otvarala vrata v Kanade je asi tvoja 100% overena informacia z medii, k tomu sa nevyjadrujem, je mi to jedno, ja takto neposudzujem ludi, kto otvoril tu kauzu je nepodstatne, na toto forum politika a hanobenie ludi vo vrcholovej politike nepatri,ci to otvori Nicholsonova, Kollar, Matovic, Fico, treba zaujat nezavisly postoj... ide o pointu, ci sa vsetko vyriesi v zmysle zakona. Comu vacsina beznych, obycajnych ludi neveri... Kopec ludi vie, kto taha za opraty na Ministerstve podohospodarstva, verejne tajomstvo, a uz je to na smiech, alebo skor k placu ako sa tu "rozdavaju spravodlivo" polovne reviry. Neviem ci vies kolko vrcholovych politikov ma kupeny odstrel? V kazdom kraji ich je niekolko. Preco to nedostal niekto iny, povedzme z okruhu domacich? ZAHADA NA SLOVENSKU, aj ked ponukli vyssiu sumu. Ale ako som pisal, toto sa nikdy nevyriesi, pojde to do stratena, zakryje sa to dalsimi kauzami a vsetko bude v poriadku. To je Slovensko. Ak nemam aspon 75% pravdy,a niekto mi to relevantne vyvrati tak sa ospravedlnujem za bludy co som uviedol.