M.K.P. AGRO služby
dnes je utorok,  19. august 2025,  meniny má Lýdia,  spln: 9. august 2025,  dnes východ slnka: 04:50,  dnes západ slnka: 18:49
IBO Poľovník je teraz ODIMON

Pozor zlá skúsenosť - nick: fleshled - diskusia

autor: on hurky
pridané: 13.4.2017 9:10
Pred Vianocami som si od pána nick – fleshled objednal baterku aj s celou sadou – nabíjačka, diaľková spúšť, akumulátor Panasonic, magnetický držiak Olight na hlaveň. fleshled v telefonickom rozhovore sľúbil všetko a dodnes mi v ušiach znejú slová –hurky buď seriózny a prosím Ťa preber si zásielku. To som aj urobil, čo som vzápätí oľutoval. Telo baterky má taký rozmer, že sa do toho držiaku jednoducho nevojde. Namiesto sľúbeného akumulátora Panasonic 3400 mAh mi poslal nejakú noname šunku. Baterka má iba diaľkovú spúšť hoci mne treba na 99 % iba klasický vypínač na baterke, ktorý tam nie je. Obratom som teda pánovi na druhý deň volal, že mu to pošlem naspäť. Výhovoriek že prečo nie som si vypočul až až. Nakoniec sme sa teda dohodli, že mi pošle tenšie telo, aby sa baterka vošla do držiaka, sľúbený akumulátor Panasonic 3400 mAh a klasickú koncovku s vypínačom. To bolo v januári. Odvtedy som si vypočul toľko výhovoriek.... Príklady niektorých uvádzam: Som v Čechách, Brat má trombózu musím ísť za ním do Bystrice, nemám teraz peniaze, som v skúšobnej dobe. Taký klenot že: akurát jem, keď dojem idem na poštu a posielam prvou triedou, rozbil som auto a mnoho mnoho ďalších. Svoje peniaze už asi neuvidím, ale týmto chcem aspoň ostatných užívateľ fóra varovať pred „charakterným človekom“ nick – fleshled. Dôkazy o jeho jednaní cez poštu lovuzdar viem poskytnúť. Tomu človeku sa nedá veriť ani to, že má nos medzi očami.
počet zobrazení: 28 571
počet hlasov: 7
okruh tém: voľná diskusia

Aký je dôvod vášho označenia za nevhodný?

najlepšia odpoveď

off tanak, 14.4.2017 o 12:29

hunter4321 to by musel admin ,alebo kto ma na starosti webovu stranku pridat jednu kolonku do stlpca na lavo napriklad pozor podvodnici na fore . napriklad TAKTO Pozor zlá skúsenosť - nick: fleshled - diskusia

dať hlas príspevku | počet hlasov: 16

flinty.sk

komentáre

zoradiť
zobrazené 201-240 z 332 | najnovšie | novšie | staršie | najstaršie
off maburak, 18.4.2017 o 15:31

fleshled, vyfakturujes? takze aj sosonovi si lampu vyfakturoval? ak tomu tvojmu klamaniu. Klames az sa prasi. Slubil si, ze ak soson nebude spokojny peniaze mu vratis. Kedze si mu dodal nefunkcnu baterku tak nebol spokojny (ani nemohol byt) a chcel len to aby si dodrzal co si slubil. A to si ty nedodrzal. Reci o tom ze ju ani neodskusal a podobne su len blud, jednoducho nebol spokojny a ty si mu mal peniaze vratit ako si slubil. Reci o navrhu bezplatnej oprave a podobne vyhovorky su len prazdne mlatenie slami. Si jednoducho podvodnik... a toho bohateho doktora a tych remomovanych puskarov ti uveri akurat mozno ten co seno zerie. ◄ reagovať

dať hlas príspevku | počet hlasov: 0

off fleshled, 18.4.2017 o 15:26

Hugo chces vidiet jewra na foto ked tych doktorov vyfakturujem?????? ◄ reagovať

off HUGO09, 18.4.2017 o 15:09

Bohatý doktor z popradu cha cha cha tak sa schuti smejem až na ulicu ma počuť ,tento človek nemá ani štipku súdnosti v sebe ◄ reagovať

off fleshled, 18.4.2017 o 15:07

Hurky naposledy ked sme sa spolu bavili, hovoril si o nejakych rodinnych a finacnych problemoch....neni to chobotina tie tvoje ohovaracske prispevky a iba ma cez ne chces donutit, aby som ti vratil peniaze a si spekulant, ked nevies vyriesit svoj rodinne a financne problemy??? ◄ reagovať

on hurky, 18.4.2017 o 15:05

Fleshled uniká ti jedna vec, ja nikoho neohováram, ja len konštatujem skutočnosť!!! A viac už naozaj k tomu nemám čo dodať. ◄ reagovať

off fleshled, 18.4.2017 o 15:01

Pani ja sa tu nebudem handrkovat s nikym. Zavady odstranim na vlastne naklady, hurky ak vymaze ohovaracske prispevky, tak mi poslem lion Panasonic a bodka. Teraz mi volal bohaty doktor z Popradu a berie tri lampy a ma vazny zaujem o nocne videnia. Pani ja sa tu nebudem natahovat hochstaplermi ala Soson. Predam puskarstvam, dokotrom, bohatym biznismanom, pravnikom, hospodarom. Najvacsie puskarstvo na Slovensku, ktore nemenujem, objednalo 5 lamp, ja nestiham skutocne vyrabat a nebudem sa tu natahovat s hochstaplermi ala Soson...Jager ty si sa uz tisic krat mal ozvat, bol si pozerat aj nocne videnia, chcel si lampu a prd tak prosim mlc, je to len prdenie do vetra...pekny den ◄ reagovať

off Jager68, 18.4.2017 o 14:49

fleshled nechapes???..na 1x je to na hovno..co chces opravovat?...bud posles hned dalsi kus,aby sa dalo vôbec niečo skušať alebo vratis eura.... ◄ reagovať

dať hlas príspevku |