hunter4321 to by musel admin ,alebo kto ma na starosti webovu stranku
pridat jednu kolonku do stlpca na lavo napriklad pozor podvodnici na fore .
napriklad TAKTO
fleshled už ideš na nervy aj za cenu že dostanem BAN pal už stadeto do piči a baterky si strč do zadku aby si dosiahol svetelnu rychlost. ◄ reagovať
Tak som ta oklamal lebo som nekupil ? a čo furt sem pletieš tych doktorov ,čo ti volaju zober si tabletku? ◄ reagovať
Milý Andrej Krnač z BB, priznaj si, že tu si skončil a asi si od teba nikto z tunajších nekúpi už ani knôt do petrolejky. Pozdravuj špičkových právnikov, nie sú lacní, ale možno ti popri nich zvýši na rozbeh iného "biznisu". Zima skončila, no príde ďalšia a možno bude záujem aj o krňačky. ◄ reagovať
info pre ludi co sa citia poskodeni. Mam banskobystricku adresu uvedenej osoby ako aj svedectvo cloveka ktorý dosvedčí ze tovar nakupuje vo velkom z ciny a potom to zliepa dokopy. A perlicka na zaver. jazdi na starsom mercedesi a ma na spz nalepene suche zipsy udajne ked chodi na parkoviska hypermarketov tak si spz prelepuje aby nemusel platit euro za parkovne ... co dodat. ◄ reagovať
jedina uzitocna info z tvojho prispevku mily fleshled je ze si potvrdil (o com teda nikto hadam nepochybuje) ze fleshled a duso je ta ista osoba, lebo strapec sluboval duso. inac len taras ale to sme uz rozoberali sto krat.... ved hadam ty uz ani sam sebe neveris, ako napisal majko na 150 vydis trt a nie strapec ◄ reagovať
Tibor112, nebojsa, aj u nás na západe by sme to tak poriešili. Lenže zákon už je taký *****že si musíš dávať pozor, lebo môžu nakoniec súdiť teba. Tie časy keď sa to riešilo ručne-stručne už sú preč. ◄ reagovať
Soson: zahada odhalena, ale urcite sa z Ciny kupoval iba obal a vsetko ostatne sa skladalo tu, ha,ha,ha....a jasom dostal titul "dementny" ked som tvrdil, ze je to odtial. Inac mam skoro taku istu asi 2roky, tiez z tej stranky, kupil som ju s nejakymi bonusmi okolo 10e. Do tych 180-200m svieti pomerne dobre. Ale mam aj druhu, tiez podobnu, tu som dostal ako dar z Nemecka, bolo to okolo 150e, tak to je ina diskoteka. Tu sa obavam casto nieco kupit, aby som nepreplatil nejaku Cinu. A vidis ani v najlepsich puskarstvach ti nepredaju kvalitu..he,he. ◄ reagovať
no nech sa pači ktora spoločnost sa podiela na vyrobe luxusnych bateriek pre TOP PREDAJCU fleshleda TU MAš POMOCKU ak si nevieš spomenut
◄ reagovať
len som skopíroval poštu , a stále čakám a niš , nechodí ani dusko ani jeho poštár ani jeho advokát , ani jeho číňan ani jeho sústružník , ani jeho fotky ani jeho strapec , vlastne nechodí ništ :)pekný večer ◄ reagovať
tak že trafena hus zagagala *************************************************** Tanak uz si to presral!!!!! Uz som pisal administratorovi, ze zverejnujes nepravidive informacie a uskodil si mi na dobrom mene. Stretneme sa ty, Soson a Hurky na sude,bodka!!! **************************************************************** a ktoremu menu ti uškodilo ktore je to prave,,,,,,,,,,?????????? na tu maš moju ip Moja krajina je: Slovakia Kod mojej krajiny: SK / SVK Moje Mesto je: Lok Moj operačný systém: Windows NT 4.0 Moje hostname: 217.12.49.182 Môj webprehliadač: Firefox, verzia: 52.0 ◄ reagovať
Podľa mňa určite, lebo v opačnom prípade by tu už bola fotka strapca zo 150 metrov ;-) ◄ reagovať
Chvíľku som tu nebol a ĺala čo sa prevalilo ten čo má baterky čo svietia aj za roh a ten čo má nočák s 3x priblížením a vidí na 150m strapec kanca je jeden a ten istý KLAMÁR! SUPER už bolo na čase dať mu po palcoch. Dávam hlas tejto diskusii ◄ reagovať
Ta protilietadlovka asi bude starsieho data vyroby , urcite su to ulozenky z Londyna ked ho nemci bombardovali . ma to jednu nevyhodu treba k tomu V3Sku :))))) ◄ reagovať
Stale tu riesite strapec na 150 metrov. Viete niekto, ake velke strapce maju diviaky u fledhleda??? (nie je strapec ako strapec) ◄ reagovať
Hekler váše odhalenie svietivosti bateriek pána fleshlet-a sa mi pozdáva. Presne ako strela HPC kedysi nazývaná ako DHK čiže dutá hlava s kuklou sa presne na na tohoto pána hodí. Ak sa chcete pobaviť dávam do pozornosti poštu čo som dostala od fleshlet, ale chcela by som poprosiť admina aby ponechal moju prílohu, aj keď je v rozpore s pravidlami LZ. Ďakujem táto
Inteligentná komunikácia s týmto pánom je ako svietidlá a infra ďalekohľady ktoré ponúka
◄ reagovať
tu mame dalsi zazrak. fleshled boxuje s moravcikom :-))) A cuduj sa svete Vlado Moravcik nepozna ani nevie kto to je Andrej K (fleshled, duso2). Kto nevie - Vlado Moravcik je TOP fighter, niekolko nasobny majster sveta v thai boxe, posledne sa stal majstrom sveta organizacie ENFUSION 2 tyzdne dozadu na svetovom turnaji v Ziline, ktory organizuje DIAMOND GYM ( kde mimochodom trenujem aj ja) . Tento turnaj vysielal eurosport live do 48 krajín sveta. Tebe to fleshled fakt dobre pere na tu podvodnicku gebulu. ◄ reagovať
soson_a bol na tom turnaji aj fleshled? A ako sa umiestnil? XXXXXX... ◄ reagovať
,, fleshled ,, ja mať takú minulosť ako Ty tak by som vážil slová !!! ◄ reagovať
Ahaho davno som tu nebol ale musim sa vam pochvalit ze aj mne dosla posta
◄ reagovať
Dusko, ty si ale veľký nezbedník! Že ty nám niečo tajíš? Aké tajomstvo to v sebe skrývaš? ◄ reagovať
dusko všetci ti veríme , :) a ako to bolo s tými baterkami pre sosona , tých 200 eur už máš ? či vrátiš mu až keď predáš nočák a zarobíš ? daj vysvetlenie lebo momentálne si tu za hlúpeho ◄ reagovať
Precitaj si diskusiu nocne videnie tam je o nom napisane az az ja som tiez mal zaujem o baterku ale po jeho troch telefonatoch sa my pokusal predat baterku na silu som ho poslal kade tade a normalne sa urazil ze ju nechcem figuruje tu pod viacerimy prezivkamy tak velky pozor p.s-karma je zdarma a na kazdu svinu sa da voda uvarit ◄ reagovať
Ako to tu tak čítam, toto treba riešiť aby neoklamal ďaľších ľudí. Nejaký špekulant vypatlaný, už podľa jeho komentárov vidieť že je to osierač. ◄ reagovať
páni ja pridám ešte jeden postreh , tu spomínaný predajca bateriek a nočných videní v svojej inzercii udáva že na tovar poskytuje záruku , som zvedavý akú záruku vám dá keď neni zapísaný ako obchodná spoločnosť , záruka je asi len jeho pekné slovo !!!!! to je po prvé a po druhé vždy ma pri kúpe niečoho zaujíma pôvod tovaru , ano baterky tvrdí že sú z čínskych komponentov , ale od kade má nočné videnie , pochybujem že ich kúpil od nejakého predajcu alebo z velkoobchodu , takýto ,, obchodníci ,, maju tovar zvyčajne z troch zdrojov : tovar kradnutý (napr. z kamionov alebo od bezpečnostných zložiek ) alebo tovar vrátený predajcovi ako reklamácia alebo je to kvalitná napodobenina ◄ reagovať
Pre Tanak... Svieti to ozaj parádne, koľko lúmenov to ma to teda neviem, ale predpokladám okolo 1200, svieti do diaľky ako čert...Je tam vypukla asfericka šošovka a ta kopíruje samotnú ledku. naozaj ma parádny výkon a svietil som s ňou už aj cez 800 metrov a môžem zodpovedne prehlásiť, že kilometer dosvieti určite... Celé to stalo tuším 130 eur aj s akumulátorom Panasonic a nabijackou., Pokiaľ sa dobre pamätám. Svietidlo má dva režimy a to slabší a plný výkon. Stroboskop mne osobne je nahovno... ◄ reagovať
Soson nerozčuluj sa. Podľa toho ako sa pán správa svoje peniaze už neuvidíš. Ak máš kontaktné údaje na dotyčného pošli ich na finančnú správu a tý si ho už preklepnú. Môžeš tak urobiť aj anonymne ... ◄ reagovať
Tanak tieto akulatory dva kusy stali 50 eur. Mam ich v armytek svietidle.
◄ reagovať
Tanak tie svietidlá, čo si dal sem sú pre mňa nepoužiteľné z dôvodov: nemajú ochranu proti prepolovaniu, nemajú tepelnú ochranu a nemajú udržateľný 100% výkon až do vybitia akumulátorov a nie sú odolné voči poškodeniu a určite nie sú 100% vodotesné. každý má svoje priority inde... Pokiaľ tebe slúži svietidlo za 6 eur v poriadku, ja proti tomu nič nemám, ale pre mňa to nie je. Nemôžem sa naň spoľahnúť. ◄ reagovať
mibe74, dobre teda ale nechapem keď si s ňou úplne spokojný tak prečo chceš ešte viac. Každopádne si myslím že fleshled mohol predať baterku čo je dobrá, ale takisto je podla mňa viac ľudí ktorých odrbal. Čo tu ide vypisovať komu on dodáva baterky keď nedokáže vrátiť peniaze 1-2 ľudom. On má zrejme problémy z peniazmi a je to jasný notorický klamár. ◄ reagovať
Mibe 74- baterka na plašenie ? Zver ak nemá skusenosť, že po zasvieteni nasleduje vystrel ostane stať a pozera, nevie vyhodnotiť dany moment. Tie ktore si osvetloval a frčali preč dostatočnu skusenosť mali, ◄ reagovať
Soson myslim ze sa nemusis bat, ta zaloba bude tak ako aj tie jeho fotky strapca. Teraz mu urcite bude chybat pisaci stroj a sused mu ho spravi lacnejsie ◄ reagovať
Toto by malo biť ako veľký výkričník na prvej strane .soson vďaka za nás ostatných že si to tu dal len škoda že si na to neprišiel skôr že to je lúzer dúfam že ti to dobre dopadne a dostaneš prachy naspäť ◄ reagovať
fleshled je to nasmiech že ho daš na sud to ešte by som povedal, že keby dal on teba na sud tak to by bolo priechodnejšie . ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.