dnes je štvrtok,  16. apríl 2026,  meniny má Dana/Danica,  spln: 1. máj 2026,  dnes východ slnka: 05:56,  dnes západ slnka: 19:35
termovizia nocpix
ODIMON

Najvhodnejšie strelivo značka a typ na kaliber 270Win? - diskusia

autor: Hunter69
pridané: 3.12.2008 15:58
zobrazení: 73 747
hlasov: 1

Poprosim všetkých o osobné skúsenosti s 270w ake používate strelivo a všetko okolo tejto ráže

Aký je dôvod označenia diskusie za nevhodnú?

Najlepšia odpoveď

motaq
Ja som ten rok presiel zo 7x64 na .270win. Tak som zvedavy. Na zaciatok som zvolil hornady IB SPF a alwrnativa je barnes ttsx. .270win je velmi zaujimavy kaliber ako po balistickej stranke tak aj vyberom streliva...nerozumiem celkom preco sa ho ludia na SK boja...posla mna je to zaujimava ekvivalent k 7x64 ale balisticky lepsi..
reagovať dať hlas

zoradiť
Zobrazené 321-325 z 325
Edu
S&B je síce najlacnejšie ale ako to už býva aj najmenej presné .Osobne mám dobrú skusenosť v presnosti v strele sierra. Ale roky už S&B nestrielam . Vhodný pomer kvalita cena je pri Norme oryx . Všetko záleží na tom či si šetrnej povahy :) alebo ti záleži na kvalite .A potom ešte na tom koľko strielaš ročne nábojov . Ja používam výhradne RWS . Kašlem na to je je o pár korún drahší .Okolo 1500 sk krabica stoji RWS okolo 1200 Norma oryx S&B sierra okolo 900 sk do mojej GB 7x65 sabatti. Mylsím ,že krabičku máš na rok a možno i viac . Ak nie si obdarený šťastím na spoločných polovačkach kde sa obyčajne nestriela na daleko . Tak ti postačí aj lacnejšie strelivo . Najhoršiu skúsenosť mám zo strelivom S&B SPCE /strižná hrana / má všetky najhoršie vlastnosti ake môže mať strelivo ):
Nuž a kaliber bude najlepší tak 6,9 x 63 tak je to tuším pri W 270 :)
danielo648
ja mam tiez W 270 a strelivo pouzivam ceske selier belot , zatial mi nic neuslo ,
Hunter69
no dobre:D
iboo
NAco si zalozil druhu temu ? ti co ti chceli odpovedat ti odpovedali, nic nove pod slnkom nenajdes a nevymyslis
Hunter69
HALOOOO VYJADRI SA K TOMU NIEKTO?
Zobrazené 321-325 z 325

Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.

Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk.

Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu, ak tak uzná za vhodné.