dnes je sobota,  21. marec 2026,  meniny má Blahoslav,  spln: 2. apríl 2026,  dnes východ slnka: 05:49,  dnes západ slnka: 17:57
darujte 2 percentá pre podporu LovuZdar.sk
poľovnícke sety poľovníctvo Terem

Diviačie oplôtky - zoznam - diskusia

autor: peeterko
pridané: 17.1.2016 7:42
zobrazení: 10 122
hlasov: 0
Pridávajte prosím miesta a kontakty na diviačie výcvikové oplôtky ak nejaké poznáte, resp.máte v okolí. Nech sa to koncentruje na jednom mieste, bude z toho dobrá pomôcka pre psíčkarov. Píšte do tvaru: Miesto - Okres - Tel.kontakt (meno majiteľa) Diky

Aký je dôvod označenia diskusie za nevhodnú?

zoradiť
Zobrazené 1-40 z 46
namreh
pre Andy22 Nitrianska Blatnica,,,,,,0905 916622
peho7
Aj mna by to zaujimalo. Diviaci oplotok okr.TV
Oskar15
Zdravím. Chcem sa spýtať či neviete o oplôtku kde sa dá ísť so psíkom na Východe, najlepšie okr. Trebišov. Ďakujem za odpovede
andy22
Ahojte neviete o nejakom oplotku v okoli Trenčína, Piešťan, Hlohovca pripadne Trnavy ? Ďakujem za odpoved
Simonko18
Poprosím bližšie info o oplotku v Topoľčiankach. Ďakujem
miroo
Diviačí výcvikový oplotok Jasenica okr. Pov. Bystrica telefon 0910 158153
hickok
Prosím Vás, vie mi niekto poradiť, kde presne je oplotok v Selciach. Vopred ďakujem za odpoveď.
Taras
Diviačí výcvikový oplotok Rokytov pri Humennom okres Humenné, tel. kontakt 0905978129
21Matko
Dedinka Kozelnik pri Zvolene.0918129664
dalisko1
Nitrianska Blatnica,,,,,,0905 916622
sumcar
dakujem :)
yegi
V.Bielice, LS Topolčianky,Lehota pri N.Bani,Uhliská, málo?
sumcar
to nie je ziadny , tak prosim dajte nejake na zapadnom slovensku alebo zvysme okruh na 200 km
sumcar
ak by ste este vedeli poradit este nejake oplotky bol by som Vam vdacny, Nitra a okolie cca 100 km
lowec
lacko servus ..diviací oplotok je bud v bratislave alebo smolenice...
kezma
v bahoni teraz necvičia zacnu cvičit az v marci alebo v aprili
Laco74
Ďakujem za kontakt inak ak by ešte niekto o niečom vedel nemusí biť pokope nora aj oplôtok kľudne môže biť každé zvlášť.
finko
Kontakt na chalana v Bahoni: Peter Cích 0915724749
urssus
Zdravím, dalo BY sa potrénovať v Báhoni.Nemám kontakt, ale je tam aj brloh aj oplotok a chlapi co tam trenuju su vraj velmi mili a schopny. Lal zdar
Laco74
Umelý brloh a diviačí oplôtok v okolí Pezinka? -

Zdravím.

Poraďte prosím kde bi sa dalo ísť potrénovať so psíkom na umelý brloh a diviačí oplôtok v okolí Pezinka.

grabec
Dobrý deň, mate kontakt na lesnika v diviačej obore na uhliskách? Mám sučku kopova, tak na výcvik.
pacenko
máte niekto číslo na človeka čo má na starosti oplôtok v Hliníku nad Hronom???info aj do pošty
Kopov89
Ok ďakujem..
sovo51
Pri Prievidzi je oplôtok Cígeľ možem poslať kontakt...
Kopov89
Dobrý večer prajem všetkým, chcel by som sa spýtať na oplotok v Pukanci,a na kontakt pána ktorému to patrí ďakujem.
majko82
Topolčianky štátne lesy , zubria obora -piesky
pacenko
dakujem za info..do pukanca idem budúci týždeň so psom a bol som už aj v uherciach.ja len skúšam či sa niečo nenájde aj bližšie v okolí nitry.. :) malý oplôtok sme spravili aj u nás..píšte sem aj dalej o oplôtkoch o ktorých viete,aspoň budeme mať prehlad...
bulldog5
Nie na Uhliskách ale Pukanec - Majere a má to tam pán Húska.
growler
marcelbyk ,kde na Uhliskach je ten oplotok ?
marcelbyk
Uhliska je tam velky oplotok mas to do 60km a ochotny lesnik
nemcekma
Velké Uherce p.Tomáš Tomík 0918279415
pacenko
diviačí oplôtok v okolí Nitry -

Viete niekto o diviačom oplôtku v Nitrianskom kraji?alebo vo vzdialenosti cca 60km od NR?

Pa33ck
U nás v oplôtku poriadame každú poslednú sobotu v mesiaci výcvik psov!Po osobnom dohovore aj počas prac.týždňa aj skôr.Budem rád keď náš oplôtok navštívite so svojimi štvornohými zverecami!
natka7
no aj pri Hnúšti v Rimavskej Bani.
Pa33ck
Ak budeš mať cestu aj okolo Poltára tak si u nás vítaný!Len stačí mi zavolať!0903922261.
valo7319
na dobrej nive
Richard1989
V Helcmanovciach je zrusena, mala by byt v Smolnickej hute
forte
paliano,info mas v poste
dzino
neviem či ešte existuje obora v Helcmanovciach raz som tam bol s kopovom
paliano
?
Zobrazené 1-40 z 46

Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.

Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk.

Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu, ak tak uzná za vhodné.