dnes je sobota,  21. marec 2026,  meniny má Blahoslav,  spln: 2. apríl 2026,  dnes východ slnka: 05:49,  dnes západ slnka: 17:57
termovizia nocpix
ODIMON

Diviačie oplôtky - zoznam - diskusia

autor: peeterko
pridané: 17.1.2016 7:42
zobrazení: 10 121
hlasov: 0
Pridávajte prosím miesta a kontakty na diviačie výcvikové oplôtky ak nejaké poznáte, resp.máte v okolí. Nech sa to koncentruje na jednom mieste, bude z toho dobrá pomôcka pre psíčkarov. Píšte do tvaru: Miesto - Okres - Tel.kontakt (meno majiteľa) Diky

Aký je dôvod označenia diskusie za nevhodnú?

zoradiť
Zobrazené 41-46 z 46
paliano
diviaci oplotok v okoli Gelnice - Zdravim, chcel by som sa opytat ci neviete o nejakom diviacom oplotku v okoli Gelnice, pripadne poskytnut kontakt.
Dakujem.
vito
zavolaj mi ja ti ukazem kde je oplotok je aj na polomke aj na cervenej skale 0908230298
bystricka
u nas mame pri turc. tepliciach v obci maly cepcin, pozri na mape zrataj kilometre ak sa ti oplati, napis mi postu dam ti cislo na pana, ktory sa to povenuje
andy22
dakujem za radu a nevieš mi poradiť nejaký kontakt na nich?
polovnik40
najbližšie máš asi Selce.
andy22
Diviačí oplotok prosím o radu - Vedel by mi niekto poradiť kde je nejaký diviačí oplotok v okolí Brezna alebo B.Bystrici na výcvik jazvečíka??
Zobrazené 41-46 z 46

Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.

Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk.

Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu, ak tak uzná za vhodné.