Zdar, pisal som tak dlho recenziu, ze ma to dalo do stavu offline a teda mi ju neulozilo, co ma samozrejme na... Akokolvek, co napisem, je na zaklade osobneho vlastnictva oboch zbrani a teda R8 ako aj 404 a teda sa jedna o subjektivno - objektivnu recenziu nie zalozenu na jednom zobrani do ruky na vystave ci v predajni. Prvu menovanu som predal nakolko mi po praktickej casti v reviri nesedela a to som mal verziu profi success, kam kuknem sami plast, tazkopadne vkladanie nabojov do zasobnika, chod spuste a poistky oproti 404 je tazsie, po spolocnej polovacke mi islo utrhnut lozko palce od nechtu pri R8. Cudlik na poistke pri 404 je pri zaistovanie nie odistovanie a samotny chod je kultivovany a vobec nie hlucny. Ak chcete pouzivat R8 na spolocne polovacka na ciernu ("revolucny" priamotiazny zaver), tak si treba kupit este jeden zasobnik ktory stoji cca 500 E, pri 404 cca 100 E. Uz ked sa cez to prenesiem, tak samotne vkladanie plastoveho zasobnika s dvoma "kolickami" je v blaseri naozaj osemetne, ked nie vzdy kolicky sadnut ako maju resp treba po tom riadne tresnut.
Iste vymena hlavne je pri R8 viac simple, ale kolko krat vymienate za rok ci zivot hlavne?? Majetnejsi z nas maju aj tak pre kazdy typ lovu osve zbran. Ano, 404 ma istu volu zaveru pri zaistenom rezime, dva krat mi dokonca nevystrelil naboj (RWS dve ine serie, zapalka bola tuknuta ale nie dostatocne), taktiez pri zlom zalozeni naboja do zasobnika a naslednom rychlom prebijani sa naboj zprieci. No proste na rozbitie zbrane ked sa vam to stane na spolocnej polovacke ako mne a to oboje nedokonalosti za sebou a teda ze najprv vam to nevystreli a pri rychlom prebiti sa vam este naboj sekne :D (pri adrenaline nerozmyslate, ze tam ponechate ten naboj 5 min atd, ani neviete co sa stalo...)
A to som mal za ostatny rok dve TOP komercne dostupne polovne zbrane na nasom trhu v celkovej hodnote noveho auta :D Ktoru si vybrat?? ako so zenou, hovno viete kym ju nemate doma a neodzijete si to s nou a nestrpite jej maniere :D Horsie je ze pri zene si mozte zaruku uplatnovat akurat pri pive s kamaratmi.
Ak ma niekto nejake doplnujuce otazky sem s nimi. ak by bol dopyt, viem doplnit fotky oboch zbrani a to aj spolu dokonca aj tej nabojnice. Ked spravim video ako sa naboje zpriecia tak predajcov picne, ale ano, ja viem, treba cely zasobnik pobuchat aby boli zapalky na stene zasobnika. Az na to ze som to nerobil ani pri ZKK aj ked ma schranku a stoji o nieco menej, ze??
Vopred dakujem za kultivovane reakcie a komenty