Dva krát som vyjadril moje kritéria pri nákupe puškohľadov. Tejto problematike som sa venoval dlhšiu dobu a podrobne si to naštudoval. Preto aj pri svojich radach som sa nesnažil niekoho kritizovať, nikomu nebrať názor, ale písal som pre toho, kto sa pýtal, t.j. Igor43.
Niekedy sa stane, že je človek zaťažený inými problemami a ujde mu myšlienka, alebo aj dobre mienená veta, a potom sa to vysvetľuje ináč. Preto som si ešte raz prečítal svoje príspevky a nemám pocit, aby som bol pre Igor43 radil, ktorú značku si má vybrať. Výber som nechal na neho.
Zmienil som sa o Nikonoch, že prenikajú na naš trh, no i keď im fandím, lebo roky používam fototechniku Nikon, dal prednosť inej značke. Nebudem ju opäť menovať a robiť jej reklamu, ktorú nepotrebuje. Jej výrobky sú tak žiadané na trhu, hlavne v zahraničí, že nestíha pokrývať objednávky.
No padli tu slová o superkvalite Nikonoch. Ešte raz. Nezatracujem tu značku. Práve naopak. Vo všetkom hrali, hrajú a budú hrať úlohu peniaze.
Preto v dobrom dávam na vedomie, že na stránke
odkaz />
sú výrazne zľavy Nikonov, takže, kto sa zámýšľal nad ich kúpou, má priležitosť. napr :
Nikon Monarh 5,5-16,5 pôvodná cena 709 euro teraz 349
NikonTitan 3,3-10x44AO 1.139 399!
Nikon Monarch 3,3-10x44 549 299
Nikon Titan 5,5-16,5x44 1.229 449
Nikon Monarch 3,5-10x50 599.
Dovolím si poznamenať, že ani z tejto firmy provízie neberiem.
Prajem šťastnú voľbu.