Igor43
lovecccc, 22.10.2008 o 22:47 v tretom riadku na začiatku už nemal byť ten les :) par dón :) ◄ reagovať
lovecccc, 22.10.2008 o 22:45 No ja jednu 6 už doma mám a pohodová streľba do 150 m s podoprenou zbraňou úplne s kľudom . ja som skôr ten typ čonestriel ana vačšie vzdialenosti ale s k zveri či už priblíži alebo si ju privábit - osbne je zhruba 99% všetkej streľby v lese u mňa do 100m. V lese je u nás tiež strelba na viac ako 60 už nemyslitelná kvôli prekážkam v drahe strely a podrastu. takže tak akurát tánoc ma trošku štve ale čo ked môj sused vedel za par splnou seknúť 9diviakov zo 6x32 cajskou tak ja ho musím zo 6x42 prešťa...:)) Súhlasim s tebou že 3-12x56 ma viac výhod ako 6x42 ale kedže sa na velé dialky nechystám tak mije zbytočný , na nos si počas splnu musim poradiť - ked si iný vedeli poradiť s horšími a nastrieľali toho viacej než ja možno v živote uvidím :). Na záver len tolko že mne osobne na tom vzhlade dosť záleží ne tam tieto väčšie kukre pripadajú dosť neohrabane - takže dám na výzor :)) a snad si vyberiem dobre :) ◄ reagovať
juraj22, 22.10.2008 o 22:32 neviem ako vravis kazdy podla vkusu.co sa ti paci.urcite tam zohrava estetika nech to dako aj vyzera,ale urcite by som viac prihliadal na to ako sa mi s nou striela pouzitelnost toho kukeru myslim v roznych podmienkach napr budes potrebovat priblizit a stou 6-kou nepohnes lebo je pevny ale s tym variabilom mozes skusat co ti vyhovuje aj na variabile mozes dat 6-ku a bude sestka.a urcite mi to nepripada ako odstrelovacka,skus si tam dat ako som uz spominal 1.5x20 :-)))))uvidis ako to bude vypadat.myslim ze ta 3-12x56 ma ovela viac vyhod ako ta 6x42.ci uz vidis vacsi priestor v optike aj vo svetelnosti a celkovy prehlad.to je moj nazor.