Príspevok presunutý z diskusie Aké oblečenie a akú obuv do lesa? (autor: RebekaN).
Ja som si kupil membránové oblečenie určené pre poľovníkov švedskej výroby SWEDTEAM . Veľmi dokonalé spracovanie s dôrazom na detail . Cena je štandartná nie však závratná . komplet nejakých 200 - 300 € tj bunda ,nohavice,návleky,kapucna.
odkaz />
Takže toľko k mojej voľbe samozrejme na trhu je veľa iných značiek ktoré sa môžu pačiť iným zasa .
V obuvi ti môžem poradiť aby si si kúpil goratex obuv typu C s originál tvrdou vibram podrážkou . Vložka ktorá neprepúšťa vodu nemusí byť goratex mnoho výrobcou používa iné vložky a uspešne . Základ je v nanotechnologiach .Proste voda vlhosť sa dostava von nie však dnu. O takúto obuv sa treba samozrejme starať .Na impregnovanie sa používa sprej učínejší je však vosk . Kedže som už odpravil nejednu takúto obuv môžem ti napísať moje praktické rady. Takže ja ti doporučujem obuv celokožennú a hlavne aby bola čo najmenej prežívaná a kompinovaná látkou . Taketo niečo
odkaz />
lebo keď ti časom prdne membrana navoskovana koža bude uspešne braniť vode. Okrem toho všetky trhanice začínajú vždy v švoch . Ja mam výbornu skusenosť zo značkou garmont . Da sa kupit okolo 100€ pre ,ženy ešte určite lacnejšie .