Bleiker: Mne Ludo osádzal ťažkú hlaveň od Loth.Walt. do pušky,mám z nej strelených okolo 1300rán, ja na tú hlaveň nemôžem nič zlé povedat, Česi na súťažiach mi hovoria, že ich veselo kupujú a strieľa im to jednou dierou. A umiestňujú sa medajlovo.
Tu je foto z mojej hlavne: na 100m - 12 rán, v strede čierneho štvorca bol štvorček 10x10mm:
odkaz a druhé 10 rán na 1000m, šedý stred terča je priemer 60cm:
odkaz, z 300win.mag.Mne to strieľa neskutočne dobre, samozrejme s ofrézovanými nábojnicami, s OAL-om zmeraným na plus,mínus dve stotiny milimetra,ďalej s dokonale upravenými nábojnicami... a trošku to trvalo, kým som tú pušku naučil strielať do tejto presnosti pri vysokej rýchlosti 912m/s so strelou 208gr ťažkou...
Viem, že mu prišli nejaké hlavne a rozhadzovalo to, videl som jednu, tak prestal od nich brať, rozumný puškár by to urobil tiež, aby si nepokazil meno a samozrejme nemecká nadutosť, neuznali mu reklamáciu. Fakt neviem, či na Slovensko posielajú iba odpad v poslednej dobe. Teraz má Ludo špičkový Krieger,ja som naň čakal 1,5roka veď si idem zase skladať novú pušku a samozrejme hlaveň bude osádzať a dolaďovať on. Alebo kúpim hlavňovinu z Anglicka, je to voľný predaj, s požadovaným diametrom, teraz má dobrú cenu zn.Lilja a dám si tam narezať komoru...to už prekonzultujem s puškárom a zvolíme "najpresnejšiu" cestu.