M.K.P. AGRO služby
dnes je sobota,  5. júl 2025,  meniny má ,  spln: 10. júl 2025,  dnes východ slnka: 03:56,  dnes západ slnka: 19:45
IBO Poľovník je teraz ODIMON

Vhodné strelivo do 8x57 JS a 8x57 JRS - diskusia

autor: off jongo
pridané: 31.12.2013 15:18

Prosím o radu.aké strelivo používate v tomto kalibri?

počet zobrazení: 96 935
počet hlasov: 4
okruh tém: strelivo

Aký je dôvod vášho označenia za nevhodný?

najlepšia odpoveď

správca MMasska, 7.1.2014 o 8:23

V prvom rade chcem podakovat adminovi za opatovne spustenie tohto vlakna a tak mozem reagovat a nadviazat na diskusiu co sa tu zvrhla inym smerom ako bola urcena a uviest to faktami na spravnu cestu. Diskusia je o tom aby si kazdy mohol povedat ake ma s danym strelivom skusenosti a co by poradil alebo vedel odporucit aby sa ini ci uz mladi alebo menej skuseni mohli poucit pripade vyvarovat chyb! JAGOS budem sa opakovat ale to len preto, ze si ma nepochopil, ze aky je medzi nami rozdiel: ano s tebou suhlasim, verim, ze ty strielas S&B SPCE a si s nimi spokojny ,ale preco? lebo to nevies s nicim inym porovnat. Ja som uz vyskusal minimalne 10 roznych municiek a viac ako 25 roznych striel v praktickych testoch a to nielen do papiera a balistickeho gelu, ale aj na rozne druhy zveri pri roznych podmienkach mam zdokumentovanu celu terminalnu drahu strely ci uz v pisomnej forme, tak aj kompletnu fotodokumentaciu, preto to viem porovnat . A tu je medzi nasimi tvrdeniami rozdiel!!!! a toto je co pisal BLEIKER, ze na fore treba podavat RELEVANTNE informacie, lebo potom to straca odbornost a zavadza to citatelov a je to len taka taranina, aku si vypustil tu ty a zacal tvrdit ludom to co tvrdis a co je horsie, priamo odporucas, preto sa tu do teba par ludi obulo a vyvracia tvoje tvrdenie, lebo uz maju prakticku skusenost aj s inymi strelami co ty zjavne nie, inak by si nemohol pisat toto. Preto ta tu prosim a vyzyvam k tomu, aby si nabuduce napisal, ze sice mas skusenosti so strelivom S&B SPCE a si spokojny, ale nakolko si nic ine nevyskusal nevies to porovnat s nicim inym! Vies ja som to strelivo skusil a testoval dost dlho a TVRDIM a to ozaj neprehanam, ze SPCE je najhorsia strela, ktora kedy bola vyrobena. Mam to s cim porovnavat, preto ostatnych citatelov tejto diskusie ODRADZAM od pouzivania a kupy tejto strely a usetrili si tak peniaze a sklamanie a utrpenie zveri a dehonestovanie od devastacneho poranenia a znehodnotenia diviny. Je mnozstvo dobreho a cenovo ozaj dostuneho streliva, preto nechapem kto aj v tomto case pouziva tieto strely a teba prosim, aby si vyskusal aj nieco ine a potom mozno pochopis, ze o com to tu pisem a zistis kde si spravil chybu. Pani polovnici vsetkym vam zelam v novom roku, aby ste k sebe boli tolerantni a aby ste pouzivali dobre strelivo, ktore je co najhumannejsie k zveri a zvazili vsetky tuto spominane skusenosti a vedomosti a akceptovali to ako radu a nie dajaky marketingovy tah predajcov. S pozdravom LZ