dnes je sobota,  21. marec 2026,  meniny má Blahoslav,  spln: 2. apríl 2026,  dnes východ slnka: 05:49,  dnes západ slnka: 17:57
termovizia nocpix
ODIMON

fotosúťaž - diskusia

autor: admin
pridané: 2.7.2008 13:40
zobrazení: 44 680
hlasov: 4
Sem píšte vaše dotazy, pripomienky a návrhy k fotosúťaži.

Aký je dôvod označenia diskusie za nevhodnú?

Najlepšia odpoveď

357AS
Bikerov,štvorkolkárom,motorkárov ste si do hôr dotiahli sami. Už je po horách viac zvážnic ako dialnic.Niekedy sa čistili polovnícke chodníčky ,(NIE TURISTICKÉ) a polovníci sa po nich tichučko po svojich pohybovali a boli viacmenej jediní.Teraz si založíte krmovisko blízko zvážnice ,obsadíte ho fotopascami a myslíte si naivne že o ňom viete len vy . A fotopascí pribúda ,už nie je čas chodiť pešo revírom,aj darebných polovníkov je hojne,len nastavit fotopascu a potom prísť autom a bác.A veľmi sa divíte že vás tam vidia a rušia bikeri,štvorkolkári,turisti atď.Už je málo skutočných polovníkov,oni tu ale neplačú ,plače len ten čo sa mu nechce ,nevie a potom sú na vine všetci ,len nie on :-) A nefrfli na fotografov,oni chodia po hore najtichšie zo všetkých,ak by vŕzgali na tereňákoch ako niektorí polovníci,tak by odfotili prd.
reagovať dať hlas

zoradiť
Zobrazené 281-320 z 542
goret
možno by bolo vhodné otvoriť súťaž o sľučom jarnom ťahu až po ňom, aby ľudia najprv čím viac nafotili a až potom vyberali
Edu
alebo srnčíu pi-u osamelý vlk
Osamelyvlk
A čo tak súťaž o najkrajší srnčí zadok?
duch
edu je jasné ze najkrajsieho mám ja :DDDDDD foto sluky a toho roku to by bolo len pár foto nemohli by sa zapojiť vsetci...mozno by mohla byt sutaz s najhumornejsím polovníckym podmazom:)))
ado28
Edu :D a prečo by mi mali byť zmazané moje fotky? :) Dušan s tými slukami súhlasím :)
maros17
A téma fotosúťaže je aká???
admin
Fotosúťaž bude už budúci týždeň spustená.
kaso79
goret, pripajam sa, dobry napad :) ale tohtorocne fotky...!
goret
tak dajme súťažienku o foto sluky na ťahu :)
Edu
:-D alebo o najkrajšieho vtáka :-D
goret
ado28, som za, napr. vyhlásme fotosúťaž o najkrajšie neseného bažanta, nech si môj fanklub príde na svoje :)
Edu
ak chceš súťažiť komu bude najviac zmazaných prehráš ,lebo mne zmažu 600:-D
Edu
ado28 zatial neviem ale návrh je aby ti bolo zmazaných okolo 150 fotiek :-D odkaz- :-DDD
ado28
Neviete či bude nejaká fotosúťaž v blízkej dobe? dík :)
ado28
Súhlasím s Humerrom :)
HUMMER
Nazdar Admin. Neplánuješ v blízkej dobe nejakú fotosúťaž...? Ja by som navrhoval keby boli súťaže častejšie. Je predsa veľa tém kde sa dá súťažiť... napríklad teraz by mohla byť súťaž o najkrajšiu fotku z jesene 2011. Čo Vy na to:?
lesnica1
tak nabuduce nech sa súťaže zúčastnia len ako hlasujúci (by som tak naokraj podotkla)
Edu
Asi sa chceli len zúčastniť :-)
lesnica1
tých na veeeeeeeeeeeľmi slabej (a aj to je silné slovo) je tam až neprimerane veľa. A snád si tí autori len nemysleli, že by s nimi mohli vyhrať :-)))
Edu
Evička ako dal odkaz Milank u mna tiež je naj foto 230 , medzi to lepšie patrí námatkovo 214,241,239,202 sú tam samozrejme i fotky na veľmi ale veľmi slabej urovni .
milank
odkaz ...táto je excelentná
Zigi9
Edu už tu na jednu excelentní dával odkaz ...
lesnica1
edko, ktorá je excelentná? Ja tam nevidím nič také
Edu
Ano sú pridané naozaj aj excelentné fotky . Tak to má byť .
Zigi9
Mám pocit, že se začíná třídit zrno od plev :-) To je dobře, sice některé snímky už jsem viděl v galerii nebo snímky z té série, ale i tak je dobře, že se to začíná rozjíždět ...
Zigi9
jj je mi to jasné, mě se ted nedávno povedlo nafotit dančí, ale fakt pěkně :-) (musím se pochválit), ale aby to mělo ten jarní nádech, tak by se hodilo, aby ti danci měli shozené paroží, takže smůla :-) A takovou náhodu už asi nezažiju, tak zkusím honit nějaké jarní srnčí -jak říkám, bude to boj :-) ale nevzdávám se, popř. zkusím přemýšlet nad něčím jiným, ale zas at to moc nebolí :-)
admin
Zigi9 - áno téma je to pekná a myslím dosť rozsiahla. Ale sme na poľovníckej stránke a podľa toho i budú fotografie vyberané do užšieho výberu. Je na každom ako kto chápe prírodu v spojení s poľovníckou tematikou.
admin
Ondrik ospravedlňujem sa, tvoju fotografiu som prehliadol. Ak by bola neschválená, áno prišla by správa s informáciou prečo nebola schválená. Ďakujem že si napísal.
Zigi9
Jsem z toho v rozpacích, téma je to pěkné, ale fakt nevím, jak k tomu přistoupit ... Fotit květy, popř. žáby mi přijde hodně jarní a taky to rád cvaknu, ale zas když jsem na stránce lovuzdar, tak mi to přijde blbé sem vkládat tyto motivy. A doufat, že potkám něco vyloženě jarního, co se týká myslivosti a každého to při pohledu hned napadne (to jaro v tom), tak to bude boj, ale nějaký nápad máma snad to stihnu -když ne, tak žába to jistí
Ondrik
fotku na schválenie som poslal hádam aj pred 5 dňami, ešte tam nie je...:( ako dlho trvá kým tam pridá admin fotku? a čo keď ju neschváli, bude autor o tom informovaní??
Edu
Mňa najviacej dostalo toto : odkaz /> Som zatajil dych .
milank
Ondro už si tu dosť dlho na to,aby som spoznal tvoje foto.Viem,že si dávaš na fotke záležať,takže medzi týmito väčšinou nepodarkami Ťa rozpoznám hneď.
Ondrik
myslel som si, že je súťaž anonymná? takže ako vieš? pridal, nepridal?.......nepridal:(
milank
Tak tak...,ale ty si tiež ešte nič nepridal :-)
Ondrik
téma je podľa mňa zaujímavá a šancu majú aj majitelia menej výkonných ,,strojov,, len treba chodiť po revíri s otvorenými očami!
milank
Ondrík s prižmúrením všetkých očí je ako tak schopných súťaženia (z celkového počtu 80 fotos) asi 9 fotiek. Strašná bieda... Na ephoto.sk je dosť kvalitných a zaujímavých článkov aj pre začiatočníkov.Tajne dúfam,že sa ešte zapoja viac skúsení fotografi,ktorí v porote nie sú.Ak nie, bude to veeľky prepadák :-(
Ondrik
...veď preto som sa pýtal...:):):)
Edu
Nie je !!! Dal by som zopár rád ohladne komponovania fotografie. Neumiestňujte predmet do stredu vytvoríte tým pocit nehybnosti .Priestor sa nechava vždy v predu .Tiež pri krajine neumiestňujte horizont do stredu vytvoríte tým pocit neistoty a negatívneho napätia. Aj fotografia má svoje základné pravidlá uplatnuje sa tretinová kompozícia ,zlatý rez a podobne pomôcky . Kto by chcel takú rýchloškolu tak tu je
odkaz /> Kto chce prejsť ohňom nech si poskúša fotoserveri vivo,ephoto a podobné . Preto by mali byť v súťaži kvalitné fotky .
Ondrik
tak čo porota?:):):) je z čoho vyberať??? :(:(:(
goret
do celkového počtu 3
Zobrazené 281-320 z 542

Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.

Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk.

Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu, ak tak uzná za vhodné.