Ďalekohlad Steiner pro hunter 8x56 skúsenosti? Ďakujem.
Meopta Meostar B1 vs Steiner Xtreme vs Docter Nobilem -
Páni ak máte niekto skúsenosti a dostali sa vám na porovnanie tieto ďalekohlady v prevedení 8x56. Vedeli by ste ich porovnať čo sa týka kvality skiel , spracovanie a použitelnosti za horších svetelných podmienok ? ďakujem za každú vecnú recenziu
◄ reagovať
Často diskutovaná otázka, Steiner má v najdôležitejších technických parametroch navrch: vyššia ostrosť, väčšie zorné pole, vyšší svetelný výkoný steiner-ranger-xtreme-8x56-dalekohlad-2011.html ◄ reagovať
Nikon Monarch 5 8x56 vs. Steiner Ranger Xtreme 8x56 -
Zdravým priatelia polovníci.Rád by som vás poprosil o vaše skusenosti s týmito dvoma dalekohladmi Nikon Monarch 5 8x56 vs. Steiner Ranger Xtreme 8x56. Lovu zdar :)
Pekne si to Duso2 napial. A asi aj pravdivo. Ale ako som tam dolu napisal: nie je infrak ako infrak. Ten kamosov ifrak naozaj nebol posledny vykrik vedy. Ja som tiez mal asi pred 10 rokmi infrak Tasco (biokular)- bol to des. Rychlo som sa ho zbavil. Najvacsi uzitok z neho bol asi tedy, ked som ho pozical kamosovi na dovolenku do Chorvatska a on s nim vraj okukoval ako si to v noci rozdavaju pariky na plazi. :-))) ◄ reagovať
na ceskom LF odkaz to tiez riesia, jedno je zo speciek iste, ten monarch ma uzke zorne pole voci Steineru, naviac mal som Monarch 7 8x42, a pravdou je ze sice vyzeral pekne, a bol aj fajn svetlý, ale co sa tyka optiky cakal som za 450eur a s tim ze je vyrobeny v cine daleko viac. ◄ reagovať