Páni ak máte niekto skúsenosti a dostali sa vám na porovnanie tieto ďalekohlady v prevedení 8x56. Vedeli by ste ich porovnať čo sa týka kvality skiel , spracovanie a použitelnosti za horších svetelných podmienok ? ďakujem za každú vecnú recenziu
Ďalekohlad Steiner pro hunter 8x56 skúsenosti? Ďakujem.
Páni ak máte niekto skúsenosti a dostali sa vám na porovnanie tieto ďalekohlady v prevedení 8x56. Vedeli by ste ich porovnať čo sa týka kvality skiel , spracovanie a použitelnosti za horších svetelných podmienok ? ďakujem za každú vecnú recenziu
Zdravým priatelia polovníci.Rád by som vás poprosil o vaše skusenosti s týmito dvoma dalekohladmi Nikon Monarch 5 8x56 vs. Steiner Ranger Xtreme 8x56. Lovu zdar :)
Je to novinka na trhu, mate s tym uz niekto skusenosti? Cenovo je to velmi lakave oproti Leica alebo Zeiss. A pokial som mal moznost citat vysledky testov, zaostava len o nieco malo za spomenutymi znackami.
Ktory vybrat? Ja osobne som zvyknuty na 10x priblizenie preto by som vybral tento. Je pravda ze 8x ma lepsiu svetelnost ako 10x? Alebo je rozdiel v svetelnosti pri Steineri v rovnakej modelovej rade len pri roznom priblizeni zanedbatelny?
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk.
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu, ak tak uzná za vhodné.