Príspevok presunutý z diskusie vyber dalekohladu (autor: slotik).
Neviem, či ste si všimli, ale platí tu taká rovnica: Kutik = dedal = Blaser300VM = Blaser300WM a čo ja viem, čo tu ešte použil na prihlásenie. Ak som ešte niečo vynechal, opravte ma, pán ... ??? Ale podľa Vašich vyjadrení som pochopil, že táto stránka je len pre úbožiakov, čo majú radi Zeiss, majú j.ebnuté názory.... Proste Vy sa sem už ani nepozriete, lebo ste pre tento portál príliš dobrý, a vlastne Vás už ani nezaujíma. Teraz Vás prosím, kliknite na môj profil, pozrite si ho a dajte na základe toho nejaký koment.. Napr. skúste nezabudnúť nazvať moje zbrane humporami, nech nezostanem sklamaný, proste vyšantite sa, ak sa Vám chce. Mimochodom, sledujem Váš profil (niekoľko profilov) už dlhšie a som presvedčený, že to, čo predvádzate na tejto stránke, z Vás robí kandidáta na psychiatrické vyšetrenie, ktorého pokračovaním bude intenzívna terapia... Som presvedčený, že ste psychiatrický pacient, len ešte ste nedostali adekvátnu pomoc. :-) P.s.: A hoci na môj príspevok zareagujete skôr, než Vás odvezú ;-) Vedzte, že som sa tu vyjadril pre mňa v rozsahu dostačujúcom, a nebudem sa ďalej vyjadrovať ani k osočujúcim komentárom z Vašej strany a keďže Vašu osobu považujem za nedôstojnú akejkoľvek diskusie, považujem túto vec z uzatvorenú.