Krajec: ked sa nedas zlomit na nieco normalne, prid v marci do Senice na preteky, pozries sa cez moju pusku na terce do vzdialenosti 1000m a uvidis, ze aj na kratku vzdialenost cca 600m by si mal problem trafit jelena na komoru vsede opretu o oporu na posede pri 24x a aj na 200m ti garantujem, ze by si sakra rychlo pretacal na 10, max.12x.A to ma puska 9,5kg. Zvacsenie 24x je pekne, ale pri takej mierenej rane, ak ju chces presne umiestnit, tak vidis na terci aj rytmicky tep srdca a to strielam vleze, dvojnozka, monopod, popripade bag, strielat pri takomto zvacseni z polovnickej pusky je odvaha, precitat srnca ani nekomentujem, kolega dole ti to napisal spravne. Trieder mas slusny, zainvestuj do optiky , ako ti tu tiez radia ostatni s beznym zvacsenim do 12x. Nechcem urazat tvojich kamaratov, ale pri tychto tvrdeniach ta nevedu spravnou cestou...to mi uznaju aj ostatni. Co sa tyka volby zbrane, zvolil si taku strednu cestu, nic s tym nepokazis, taky slusny standard, len pri tej razi by som isiel do dlhsej hlavne, spatny raz je citelny...zdvih tiez. Dobru ustovku by uvitalo tvoje plece a mozno aj optika. Pozri aj na stranke
odkaz, zaujimave ceny, a sem tam mi poslu aj cenu predvadzacej pusky na predajni, ci nemam zaujem. Ja by som siel do pusky Sako A7, alebo lacnejsia Tikka...tie tiez tak kolisu cenovo hore dole nejaka stovka. Ale to zvaz ty, pozri recenzie na nete, amici radi preberaju na forach europske pusky, tam sa vela dozvies. Takze chladnu hlavu, dobry usudok aby ta tvoja volba raz nemrzela, a vyzenie ti dalsie vydavky z vrecka.