Nie som dlho na tejto stranke. Len tak zbezne citam viacero tem a teda aj komentov. Dlho som rozmyslal ci komentovat alebo nie. Myslim, ze tato stranka je nato, aby poradila ludom a dozvedel sa clovek nieco nove. 75% ludi - tych istych "odbornikov na slovo vzatych" sa tu len dohaduje alebo hada, vacsinou su to len intergalakticke hluposti...bud to pisu naschval alebo su to len odbornici na polovnictvo cez pocitac. ...uz mi to nedalo, aby som to sem nenapisal sorry, ale teraz k teme. Pre Myssosvk - narovinu za 1 500 € nekupis nove nic co by bolo ok. Bohuzial zijeme v konzumnej spolocnisti a flinta a.k.a. Sauer 101, Mauser M12, Sabatti, CZ a vsetky podobne v tej cene su hracky (spracovanie, material).Puskus si kupujes na cely zivot! Existuju aj taki hraci na tejto stranke, kt. ti poradia (a este ktomu su aj schopni si to kupit - Delta O. kukker za 500-800€ ci kolko stoji ta dobrotka. "Rozum mi vyteka cez usi." 10 rocny Zeiss, Swarosvki alebo Kahles s obj. 42 v sere vyfajci Deltu o obj. 56. tjs - tym som chcel povedat pockaj si na nejakeho dobraka, kt. bude predavat Sauer 80-90 (25 rocnu) s klapkovou montazou a natom nejaky starsi Zeiss alebo Swaro 1,5-6x42, alebo Zetku (50 rocnu) nevystrielanu, alebo Mauser AG Werke 98, alebo Steyer M. z 80-90 rokov (do toho vsetkeho sa vojdes do 1500€)a ti garantujem ze s tou Sauerkou, Mauserom Org. alebo Styerom budes spokojny a inak aj uz vyzera ta flinta...a je to matros a nie tieto dobrotky co su to popisane - to su bud uplne nevzdelani alebo zle chcu ludom (co som sa tu zatial len docital!) To je moj nazor a rada pre ludi...nechcem nikoho urazit a ani nahnevat... len PORADIT.