Topánky vaše skúsenosti a rady pre ostatných - diskusia
Zdravím všetkých chcel by som sa spýtať na vaše skúsenosti ohladom topánok na poľovačky nakolko posledná téma tu bola v roku 2010 a odvtedy sa všeličo pomenilo. Zaujímalo by ma aké topánky nosíte a ako sa vám osvečili či by sme spoločnými silami nenašli najvhodnejšiu obuv pre nás poľovníkov aj ked si za nu piplatíme...
Za účasť v diskusii dakujem
Aký je dôvod označenia diskusie za nevhodnú?
Má niekto skúsenosti s turistickou obuvou Nubuk Horal ? Je na stránkach armyshopov, materiál nubuk, funkčná vrstva dintex, vo vnútri thinusulate, podrážka vibram. Cena okolo 100,- EUR. Za takúto topánku by to bola veľmi dobrá cena, otázna je len jej životnosť a kvalita. Ak ju používate, alebo viete kto ich nosí, pridajte svoj názor.
Priatelia, kolegovia, kamaráti hľadám človeka čo má vysoké poľovnícke topánky cca 24-26cm na šnurovanie, niečo podobné ako MEIND TAIGA GTX. Potrebujem radu kde kúpiť a za koľko okrem toho aj užívateľské rady s výhodami aj nevýhodami.
ahojte nevie mi niekto poradit nekake topanky v ktorych mi bude zarucene na postriežke teplo???až tak aby sa mi noha potila ???ale nejake za rozumnu cenu...vopred dakujem...