dnes je utorok,  31. marec 2026,  meniny má Benjamín,  spln: 2. apríl 2026,  dnes východ slnka: 06:28,  dnes západ slnka: 19:12
termovizia nocpix
ODIMON

Topánky vaše skúsenosti a rady pre ostatných - diskusia

autor: kajo015
pridané: 23.6.2012 13:35
zobrazení: 48 017
hlasov: 2

Zdravím všetkých chcel by som sa spýtať na vaše skúsenosti ohladom topánok na poľovačky nakolko posledná téma tu bola v roku 2010 a odvtedy sa všeličo pomenilo. Zaujímalo by ma aké topánky nosíte a ako sa vám osvečili či by sme spoločnými silami nenašli najvhodnejšiu obuv pre nás poľovníkov aj ked si za nu piplatíme...

Za účasť v diskusii dakujem

Aký je dôvod označenia diskusie za nevhodnú?

Najlepšia odpoveď

Fehir
Ja som si dnes zaobstaral takúto maškrtu tak uvidíme čo to povie v teréne :) Topánky vaše skúsenosti a rady pre ostatných - diskusia
reagovať dať hlas

zoradiť
Zobrazené 121-160 z 283
jozef
namor:dik za radu viem o nich,cena je trochu vyšia ale za kvalitu sa platí..
LuboT
ja nosím tieto : značku Steitz Secura - OSLO Bau GORE II, sú super, je v nich teplo a majú oceľovú špičku, nevýhoda je že sú trochu ťažšie .. tu je stránka odkaz
namor676
Jozef islandy nie su zimné topánky, kamarát lesník používa v zime tieto odkaz a veľmi si ich pochvaľuje.
jozef
Dede dik za super radu, pomohla mi.....
dede
Jozef skús osloviť ortopéda.
keny
nemate niekto skusenost s obuvou asolo sasslong? odkaz
jozef
odkaz odkaz Máte niekto?
jozef
Zdravím asi pred mesiacom som nechcene poškodil svoje topanky o kov, spravil sa tenký rez asi po mesiaci chodenia sa to zhoršuje sem tam pretečú ide o Planiky boli dosť drahé ale stáva sa :) nechám ich už na jesen zatial poslúžia kanady gore-tex no nejakú topánku na zimu na aktívny pohyb čo poviete na tieto? odkaz
54frencis
Meindl island= všestranné celoročné použitie
Jager68
Ja som verny (zatial) jednej znacke. LOWA
steyr
ja som si zaobstaral toto odkaz tak som zvedavý, hlavne na posed o skúsenosti sa podelím po vyskúšaní, na zimné pochôdzky mám Hanwag Alaska GTX tam je maximálna spokojnosť.
skyhunter
Ja osobne použivam Obuv Bardejov special goratex, sú lahke, neoziabe v nich, majú vybramovú podrážku, dobre sa udržiavaju a sú v celkom pohodlné. Skusenosť aj nadmorskej výšky viac ako 2500 v zime pod - 20, žiadny problém.Akorát ich treba správne ošetrovať a pred zimou upraviť.
dopester
Ja mám tieto a maximálna spokojnosť odkaz
hartge30
Meindl Tajga celoročne, Meindl Solden pri silnejších mrazoch. V Tajgach sa môžem čvachtať potokmi, ešte mi ani raz nepremokli. Ošetrujem Meindl sport voskom. Nosím ich štvrtým rokom.
jozef
Fehir tie prvé (planika) tie mám a tie druhé na zimu niesu..
Fehir
Tieto sú dobré kamarát má tieto odkaz a druhý známi má tieto odkaz
dede
Ja nosím tieto odkaz /už niekoľko rokov. Čaro v silnej zime je v tom, že počas noci si nahrejem oceľovú špicu a tá potom drží teplo. Teda prsty mám v teple.
steyr
odkaz toto vrelo odporúčam, mám ich už 5 rokov, maximálna spokojnosť, podrážka stále drží na všetkých povrchoch, anatómia super, pevnosť členka taktiež, do kvalitnej obuvy sa oplatí zainvestovať keďže som ovešaný drahou a kvalitnou výbavou(zbraň, optika atď), na ktorú si dávam pozor...
jozef
Ešte tie planiky mám tieto odkaz je to dobra obuv len šnúrovanie ked pritiahnem na vrchu moc tak pri chodzi sa mi šnúrka vyvlieka...
jozef
Silentwalley planika je dobrá obuv moje stále pred dvama rokmi asi dvesto eur a stále šlapu a budú ešte x rokou..potrebujem niečo len tak na prechadzky kratšie alebo ked len idem za psom von nechce sa mi šnurovať našiel som toto nemáte niekto odkaz
lct-S
Prosim vas, ma niekto skusenosti s topankami GARMISCH SAVANA OLIV ? Dakujem
lct-S
kristian98. Mam ich druhy rok, zobral som ich,ze na vyskusanie. Nosil som ich jesen, zima, jar do prace ( do lesa ) do zleho pocasia. Dobra obuv, teplá, vodeodolna zda sa, ze dost vydrzia. Len POZOR na snehu a zamrznutom terene sa v nich dost šmyka. (dost tvrda podrazka)
kristian98
ja mam tieto a som nadmieru spokojny odkaz
Silentwalley
Ja používam Planiky celoročne a som spokojný,aj keď ja moc na posedoch nesedím ale skôr som v pohybe.
MatkaLC
Preto si mal na Borišove "sandálky".
Edu
ja mám len 115
namor676
Edu Tebou doporučená outdorová obuv je funkčná len za prepokladu dokonaléj prilnavosti z terénom a to pri Tebov uvádzanéj obuvy platí len vtedy keď uživateľ má 120kg a viac
Edu
odkaz
namor676
Maťka ak chceš tieto ponožky viem Ti ich zabezpečiť z lepšieho zdroja. Pravdou však ostáva že mne bola v Islandoch zima aj s thermo ponožkami.
MatkaLC
Roman ďakujem. Predtým som mala niečo horšie a do -15 držali v pohode, tak v nich verím. No fakt asi uvidím v zime. Ako doplnok je dobré toto: odkaz . Vynikajúco držia teplo. PS: Sporko, to ty si chcel tie s "drótikom" :-)) ?
Edu
sporko1234 vypadá to naozaj dobre . To drátikové upínanie je super vec .
sporko1234
admin mne sa rozdrbkali a je po topankach:( teraz kostujem tieto odkaz
pandur1
Maťa v sniežiku im je najlepšie, len v nich nesmie byť nožička, lebo tej by bola zimuška :-)))))
namor676
Matka do takých cca -5 sa dá, ale keby si mala sedieť na posede tak Ťa už s veľkou pravdepodobnosťou bude oziabať. Na zimný pirš používam tieto odkaz je to v podstate kopia Meindl Kiruna a som s nimi po dvoch sezónach spokojný, na posedy v zime zas tieto odkaz v nich je ozaj teplo aj vo veľkých mrazoch, ale sú pomerne ťažké takže nie su moc vhodné na nejaké veľké posliedky.
MatkaLC
whitenigga: Meindl Island mám od jari. Niekde som čítala že v sniežiku im je najlepšie. Ty si sa v nich zle cítil počas silných mrazov? Pri sedení, či chodení? Dík.
whitenigga
Ahoj ja používam Meindl Island na jesen a zimu v zime len na chodenie do mrazu nie su velmi vhodné aj ked treba vydržat sa dá , ale nie dlho a na jar leto mám Meindl Badile spokojnost nadovšetko .
Rimo
ja ich mam tiez a az na to ze mi raz v zime premokli na mokrom snehu som spokojny zatial
admin
Mne sa osvedčili tieto odkaz maximálna spokojnosť.
Edu
Mne je jedno ráno noc rosa nerosa stále musím mať dve šlapky.
Rimo
:) Edu ale v slapkach a ponozkach by si asi rano po rose nesiel a potom 2 hodiny sediet na posede, ci si nosis v batohu aspon dvoje nahradne?
Zobrazené 121-160 z 283

Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.

Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk.

Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu, ak tak uzná za vhodné.