carliFotopasce scout guard, skúsenosti s praxe s touto značkou. Ako zistím ,že fotopasca nie je napodobnenina , už som ju tri krát reklemoval a aj tá tretia má tú istú závadu.Baterie aj tie najkvalitnejšie vydržia max. jeden týždeň .
bakchus, 18.10.2016 o 5:52 Väčšinou sú z Číny. Ja som chcel u dodávateľa aby mi predali iba náhradný diel - krycie sklo na prísvit - prehryznuté medveďom a povedali mi aby som kúpil novú. Konkrétne táto pasca Bushnell stála cez 300€ a je vyrobená v Číne. nalepil som tam plast a viac do tej firmy nevkročím. Ak je niekomu málo 300€ za pascu ktorá má hodnotu tak 30€ tak je neseriózny. Keby to bola el. porucha tak pochopím že oprava je nerentabilná. SERVIS takýchto výrobkov je u nás nedoriešený. Ja som potom objednal z Číny inú pascu, parametre podobné, cena 68€ aj s clom a poštovným. Nebudem už podporovať Slovenských dovozcov ktorý sa starajú o zákazníka len pred kúpou tovaru.
borza222, 24.1.2013 o 19:35 V zimnom období je celkovo reakcia čidiel oslabená, a fotopascu umiestnuj max do výšky 1 m, ideálne 70 cm a nech smeruje viac dole ako máš doteraz. Skús uvidíš, ked to nepomôže je to technický problém. ◄ reagovať
Jager68, 24.1.2013 o 19:32 Pred objektivom nesmie byt ani malinka prekazka...a poriadne nastavit interval...kamos ju zpojazdnoval 2 tyzdne pokial prisiel na ,,vsetky muchy" ◄ reagovať
beso123, 24.1.2013 o 19:21 Nechcem zakladat novu temu,pretoze zistujem ze asi mam ten isty problem. Nechcem sa uberat smerom ako pascu prerobit,ani aku inu kupit.. mam sg550v, a proste. Mi netobi snimky. Ked ju umirstnim, spravi mi par snimkov po instalacii,kde odchadzam, a potom uz nic. Neviem ci je problem s odberom,alebo v snimaci.mate niekto takuto skusenost? Ako ste to riesili? Ako vysoko umiestnujete tuto fotopascu, a ako daleko oredpokladaneho objektu? Dakujem za rady. ◄ reagovať
Príspevok presunutý z diskusie fotopasca SG gprs (autor: sporko1234).
Lukra, 12.11.2012 o 11:42 Zdravím chlapi, kupil som 2 fotopasce na egune, SG 550 a SG 570 ale nemám slovenský manual. Ak by niekto mal tak mi stačí naskenovaný. Pošlite mi to na lukyrado@gmail.com zatím díky moc. Potom napíšem recenzie ◄ reagovať
Príspevok presunutý z diskusie fotopast-ScoutGuard SG560V (autor: veroslavorlovsky).
nofi, 27.6.2012 o 18:00 Ja mám túto (+ 6 EUR GSM neobmedzený paušál/mesiac)a max. spokojnosť: odkaz ◄ reagovať
Príspevok presunutý z diskusie fotopast-ScoutGuard SG560V (autor: veroslavorlovsky).
nofi, 26.6.2012 o 17:17 Kup si rovno fotopascu so zasielaním foto na email, pripadne smskou. Neolutujes! ◄ reagovať