termovizia nocpix
dnes je sobota,  27. december 2025,  meniny má Filoména,  spln: 3. január 2026,  dnes východ slnka: 07:41,  dnes západ slnka: 15:53
Kniha návštev revíru - online manažér revíru

Fotopasca Scout Guard - diskusia

autor: off carli
pridané: 3.6.2012 13:11

Fotopasce scout guard, skúsenosti s praxe s touto značkou. Ako zistím ,že fotopasca nie je napodobnenina , už som ju tri krát reklemoval a aj tá tretia má tú istú závadu.Baterie aj tie najkvalitnejšie vydržia max. jeden týždeň .

počet zobrazení: 45 942
počet hlasov: 1
okruh tém: fotopasce

Aký je dôvod vášho označenia za nevhodný?

najlepšia odpoveď

off bakchus, 18.10.2016 o 5:52

Väčšinou sú z Číny. Ja som chcel u dodávateľa aby mi predali iba náhradný diel - krycie sklo na prísvit - prehryznuté medveďom a povedali mi aby som kúpil novú. Konkrétne táto pasca Bushnell stála cez 300€ a je vyrobená v Číne. nalepil som tam plast a viac do tej firmy nevkročím. Ak je niekomu málo 300€ za pascu ktorá má hodnotu tak 30€ tak je neseriózny. Keby to bola el. porucha tak pochopím že oprava je nerentabilná. SERVIS takýchto výrobkov je u nás nedoriešený. Ja som potom objednal z Číny inú pascu, parametre podobné, cena 68€ aj s clom a poštovným. Nebudem už podporovať Slovenských dovozcov ktorý sa starajú o zákazníka len pred kúpou tovaru.

dať hlas príspevku | počet hlasov: 19

flinty.sk

komentáre

zoradiť
zobrazené 81-120 z 174 | najnovšie | novšie | staršie | najstaršie
off Edu, 24.1.2013 o 20:46

To nie je závada ale skutočnosť :-D V lete sa to zlepší. ◄ reagovať

dať hlas príspevku | počet hlasov: 0

off borza222, 24.1.2013 o 19:35

V zimnom období je celkovo reakcia čidiel oslabená, a fotopascu umiestnuj max do výšky 1 m, ideálne 70 cm a nech smeruje viac dole ako máš doteraz. Skús uvidíš, ked to nepomôže je to technický problém. ◄ reagovať

off Jager68, 24.1.2013 o 19:32

Pred objektivom nesmie byt ani malinka prekazka...a poriadne nastavit interval...kamos ju zpojazdnoval 2 tyzdne pokial prisiel na ,,vsetky muchy" ◄ reagovať

off beso123, 24.1.2013 o 19:21

Nechcem zakladat novu temu,pretoze zistujem ze asi mam ten isty problem. Nechcem sa uberat smerom ako pascu prerobit,ani aku inu kupit.. mam sg550v, a proste. Mi netobi snimky. Ked ju umirstnim, spravi mi par snimkov po instalacii,kde odchadzam, a potom uz nic. Neviem ci je problem s odberom,alebo v snimaci.mate niekto takuto skusenost? Ako ste to riesili? Ako vysoko umiestnujete tuto fotopascu, a ako daleko oredpokladaneho objektu? Dakujem za rady. ◄ reagovať

Príspevok presunutý z diskusie fotopasca SG gprs (autor: sporko1234).

off Lukra, 12.11.2012 o 11:42

Zdravím chlapi, kupil som 2 fotopasce na egune, SG 550 a SG 570 ale nemám slovenský manual. Ak by niekto mal tak mi stačí naskenovaný. Pošlite mi to na lukyrado@gmail.com zatím díky moc. Potom napíšem recenzie ◄ reagovať

Príspevok presunutý z diskusie fotopast-ScoutGuard SG560V (autor: veroslavorlovsky).

off nofi, 27.6.2012 o 18:00

Ja mám túto (+ 6 EUR GSM neobmedzený paušál/mesiac)a max. spokojnosť: odkaz ◄ reagovať

Príspevok presunutý z diskusie fotopast-ScoutGuard SG560V (autor: veroslavorlovsky).

off borza222, 27.6.2012 o 15:47

Možno táto by mohla zaujať, v ČR to je stále velký hit odkaz ◄ reagovať

dať hlas príspevku | počet hlasov: 1

off veroslavorlovsky, 27.6.2012 o 13:41

odporůč neco nofi...jinak dík.. ◄ reagovať

off nofi, 26.6.2012 o 17:17

Kup si rovno fotopascu so zasielaním foto na email, pripadne smskou. Neolutujes! ◄ reagovať

off borza222, 26.6.2012 o 16:51

Ja používam túto odkaz a nič lepšie som doteraz nemal. ◄ reagovať