Sám si dobre uvedomuješ,že zákon nemože zniet tak,že začiatočníci a fušeri nemožu.Tak potom je to "ale" uplne nepodstatne.Ak by si mi to napísal do pošty,tak to beriem,tu na skle to nemalo ani nemá čo robit.A čo sa týka vystrielanosti-je fakt,že strelnica sa s lovom v terene nedá porovnávat uplne.Pretože strielat sa učí na strelnici a nie na zver.Ovládat dokonale svoju zbran,mierit,dýchat ,spúštat a "vidiet"ranu po odpálení-teda mat odhlad sa musí -teda mala by sa vačšina tiež naučit na strelnici.Jedine vediet si počkat na ranu a prekonat polovnícku horúčku musíš v teréne.Aj ja by som si rád vystrelil v revíri na rozne vzdialenosti a pod roznymi uhlami-bohužial to nejde,prečo,vieme všetci.Takže neostáva nič iné len tá strelnica a vystrelit v teréne na škodnu vždy,ked je to čo len trochu možné.A napriek tomu ,že som zástanca menších až stredných ráží,tak Hornet jedine na škodnú-zver totiž nie je terč,ktorý ti bude stát tak,ako ho na strelnici postavíš,ten sa ti pred ranou nestočí,ako mne srnec na 9 metrov,ktorý bol absolutne v klude.Vyrušila ho prichádzajuca líška.Nič potom nepomože,žiadna vystrielanost,keby som strielal Hornetom,bol by som ho hladal neviem kolko.Takto ostal na nástrele.Preto Hornet iba na škodnú .