Páni väčšina z nás, ak nie všetci, sme už niečo z poľovnej výstroje predávali cez inzerciu. Vrátane mňa.A nepredávali sme to preto, že je to zlé, ale že sme chceli niečo nové a daná vec nám bola zbytočná. Takže ja osobne by som sa nebál kupovať jazdenku, keď viem čo od toho čakať. Samozrejme, že nové je nové, ale niekedy aj raz tak drahé. Takže, ak mám stanovený limit, vyjadrenia typu - radšej došetrí- sú uhlom pohľadu. Pretože tá horná hranica, akoby nemala hranicu. Stále budú vyjadrenia -keď už si ochotný dať toľko, tak už pridaj dve tri stovky a kúp toto. A pravdu má aj lanus, že čoskoro bude meniť, alebo dokupovať ďalšie veci. Ale asi nikto z nás nezostal pri prvej zostave, ktorú si kúpil. To však môže riešiť aj pozdejšie a nepotrebné predať. Jakubec82 - Ak máš stanovený rozpočet 800-1200 eur, hľadal by som zbraň , ktorá bude splňať určité mnou stanovené kritéria. Napr.kaliber, spúšť/napinák- alebo bez/, ak s napinákom tak s akým ?, pažba drevo-plast, zásobník, alebo schránka a pod. A kľudne by som kupoval aj z ruky, ak by bola dobrá cena.Platí ale posledná veta s príspevku Mysho22.