Kanny202Dobrý deň prajem,
chcel by som sa poradiť, tu s prítomními poľovníkmi, o pár faktov o svietidlách. Mám záujem si kúpiť nejaké výkonne svietidlo, mal som Nextorch Z9, ale to bolo slabé. Máte prehľad, alebo ste vlastníkom niekto nejakého kvalitného LED svietidla s vykonom nad 500 lumenov?
soson, 28.4.2017 o 6:57 Po negatívnych skúsenostiach s výrobcom „špičkových bateriek“, ktoré vyrába na kolene ... som klikol na e-shop čo má reklamu na tejto stránke vpravo dole. Vybral som si lampu nabijatelna-wolf-eyes-ranger za nejakých 119 € bez dane mi prišla na druhý deň perfektná lampa dosah cez 500 m zoomovateľná, s mini USB nabíjaním vrátane nabíjačiek do siete aj auta plus šnúrka, záruka 5 rokov. Ku tej baterke si môžete vybrať aj darček, ja som si vybral led baterka tank . A to som teda čumel ako to malé čudo svieti, má aj zoom, ako záložné núdzové svietidlo paráda. Akurát som si pri objednávaní baterky nevšimol že sa dá vybrať ešte aj režimy aké chcem. A prišla mi baterka s jedným módom max. Tak som klikol na stránku, kde majú online poradňu. Pán okamžite navrhol že nie je problém, že vymenia. Po dotaze že by som mal záujem aj o nejakú čelovku, po upresnení mojich požiadaviek mi navrhol niekoľko variant. Nakoniec som si vybral led celovku armytek-wizard
10 ročná záruka, USB nabíjanie plus klip na opasok vynikajúce intuitívne ovládanie režimov. K tomu zase darček vybral ďalšiu led baterku
A priobjednal som si aj originál nylon puzdro k tej Wolf eye. Celá komunikácia mi zabrala cca 5 – 10
minút, kde som aj všetko dostal vysvetlené čo som chcel ohľadom svietidiel bateriek údržby atď .
Nakoniec som nemal žiadnu starosť ani s výmenou a poslaním baterky, pretože mi navrhli keď mi príde čelovka, aby som kuriérovi dal tu baterku s jedným módom . Vybavené. Tomuto poviem služby a NÁŠ ZÁKAZNÍK – NÁŠ PÁN platí v tomto e-shope na 100 %.
V skratke zhrnuté za nejakých 166 € bez dane som dostal špičkové baterky s komplet original príslušenstvom vrátane náhradných tesnení, s dvoma ďalšími záložnými baterkami a orig. púzdrom . Pokiaľ chcete akékoľvek svietidlo poradia vám a určite si vyberiete a na druhý deň máte doma.
Môžem len DOPORUČIŤ .
agbar, 8.9.2016 o 11:46 Convoy C8 som len tak kupil z alliexpres za 17 ecok po vzhliadnuti par videi a ked dosla bol som z nej paf. Ma 5 rezimov, posledny si pamata, telo podobne tiablu a9, fakt presne spracovane. Uz ju maju aj kamosi. Mam aj tiablo a9 aj najnovsiu a9x s kolimatormi, objednal som dalsie tri C8. ◄ reagovať