chlapi už tú diskusiu dosť dlho sledujem a snažil som sa aj kde čo prekúsnuť aj som si hovoril, že sem nebudem prispievať, lebo nakoniec aj tak človek vyzerá ako debil a ten čo všade bol a všetko vie aj tak nebude akceptovať iný ako jeho názor, ale tak aspoň raz : EDU, prípadne OROL ja viem že to spochybníš a nebudeš tomu veriť a určite ma presvedčíš, že mám niečo zlé a pod. ale proste je to tak ako ti tu napíšem... pri nastreľovaní alebo kontrole nastrelenia naflákam do terča v podstate z každého druhu streliva čo mám doma je jedno či to je originál náboj alebo môj prebíjaný, pri prebíjaných výškové odchýlky nemám žiadne čo je môj cieľ a stranové tak do 2cm problém nastane vtedy ak do terča strelím toto
odkaz upozorňujem na to, že som to robil už asi 3x takže to nie je žiadna náhoda - zásahy od stredu vždy +/- 6,5cm v ľavo a 7 cm nad stred tj. v 10 hodín, najprv som sa tomu čudoval myslel som že som to strhol ale rozptyl na trojlístok tak asi nie a keď sa to opakovalo aj pri ďalšej návšteve strelnice tak už som vedel kde bude nasledujúci zásah s týmto podotýkam originál nábojom... neskúmal som to prečo je to tak mal som len jednu krabičku čo som dostal od kamoša čo strieľa odstrelovačku ale je to tak... ďalej sa do diskusie zapájať nebudem, ale verím tomu, že reálne sa aj inému takéto niečo môže stávať...