dnes je štvrtok,  2. apríl 2026,  meniny má Zita,  spln: 2. apríl 2026,  dnes východ slnka: 06:24,  dnes západ slnka: 19:14
termovizia nocpix
ODIMON

Poľovnícke oblečenie - diskusia

autor: jozef
pridané: 22.8.2011 20:03
zobrazení: 80 987
hlasov: 0

Zdravim.

Poradte kvalitne odskušane polovnicke oblečenie za prijatelne ceny (bundy,nohavice,klobuky)Atd. NIE rozne camo veci ale zelene,hnede kombinovane farby .

Dakujem.

Aký je dôvod označenia diskusie za nevhodnú?

zoradiť
Zobrazené 321-339 z 339
sovo51
odkaz
michal89
za prijatelnu cenu je aj značka Hubertus... alebo Deerhunter
cosar
Ake skusenosti máte s oblecením Blaser Argali, uvažujem o kupe kompletu na zimu. alebo mate nejake lepsie ponuky? poradte nieco!!
MSmarian
Blaser vydal nový katalóg na obdobie 2011/2012 odkaz
sumcar
odkaz
growler
jozef nenasiel si tam nic? :O a kde si kukal.len tak pre priklad odkaz , odkaz, odkaz, odkaz, odkaz, odkaz, ... je tam toho pozehnane len treba hladat a necakat,ze sa ti vsetko naserviruje pod nos ... :)
soson
Vyskúšaj to čo doporučil jager68, budeš spokojný.
jozef
nemate skusenosť ? dobre ceny odkaz
MSmarian
odkaz odkaz odkaz odkaz
jozef
jager nasiel som aj slovensku stranku odkaz ale neviem kde su ceny ?
Jager68
odkaz
jozef
finist take niečo som hladal a growler nenašiel som tam noč asi preto že je to army :)
growler
co su pre teba prijatelne ceny? ked si zoberes aj army shop,tak tam najdes vela kvalitnych zelenych,hnedych, ... veci. napr. odkaz
Jelsovec
Oblečenie z odkazu od Finista odporúčam.
Finist
odkaz
brandys
Ahoj.pozri:odkaz, ja používam od oboch výrobcov poľovnícke oblečenie a som spokojný.odkaz,
MSmarian
Blaser doporučujem
greenKorektor
Norrona.

Strih si vyber podla tvaru riti a vtaka - aby ta nedrali..
selfi
jake nohavice? - Poraďte jaké nohavice pro celoroční použití ! Má někdo zkušenosti s nohavicemi Blaser ?
Zobrazené 321-339 z 339

Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.

Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk.

Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu, ak tak uzná za vhodné.