M.K.P. AGRO služby
dnes je streda,  2. júl 2025,  meniny má Berta,  spln: 10. júl 2025,  dnes východ slnka: 03:54,  dnes západ slnka: 19:46
IBO Poľovník je teraz ODIMON

Kniha - Zelené zápisky z poľovníckych chodníkov - autor Gočár Egon - diskusia

autor: off operak
pridané: 22.8.2011 10:10

Vážení priatelia, prívrženci zeleného cechu a milovníci dobrej poľovníckej knihy. Dovoľujem si Vám oznámiť že kniha o ktorej sme tu na LovuZdar.sk už niečo popísali a mnohí z Vás ju netrpezlivo očakávajú je na svete. Tému som si dovolil založiť pre prípadné ďalšie ešte nezodpovedané otázky .Kniha sa dá objednať cez e-shop tu na LZ kde sa dočítate v podstate všetko dôležité.

počet zobrazení: 16 602
počet hlasov: 17

Aký je dôvod vášho označenia za nevhodný?

najlepšia odpoveď

off operak, 20.2.2014 o 21:20

Priatelia dobré veci sa nerodia ľahko, napriek tomu Vám všetkým oznamujem že druhý diel " Zelených zápiskov" je na svete. Kniha sa narodila včera so slušnými mierami a v žilách jej koluje zelená krv, ktorá dúfam poteší dušu každého poľovníka.Ak sa rozhodnete začleniť ju do svojej poľovníckej knižnice, objednávku môžte zrealizovať cez e-shop Lovuzdar.sk alebo cez kontakty uvedené v e-shope. Ďakujem za Vašu priazeň pri prvej knihe a verím že Vás druhá kniha v dobrom prekvapí. Lovu zdar ! Kniha - Zelené zápisky z poľovníckych chodníkov - autor Gočár Egon - diskusia

dať hlas príspevku | počet hlasov: 8

flinty.sk

komentáre

zoradiť
zobrazené 41-67 z 67 | najnovšie | novšie | staršie | najstaršie
off kalijager, 31.8.2011 o 20:22

knihu som si dnes vyzdvihol na pošte a hneď som ju, ešte v aute, nedočkavo vylovil z obálky...na prvé prelistovanie ma oslovila a doma som na jeden "hlt" prečítal asi polovicu z nej (ani von na pirš som nešiel a to je čo povedať). Je písaná jágerským štýlom, čo je super a navyše tie staré fotky sú úžasné. Palec hore a všetko dobré autorovi :) ◄ reagovať

dať hlas príspevku | počet hlasov: 0

off gunar, 30.8.2011 o 17:07

Knihu som práve prečítal.Je výborná a každému ju odporúčam. Pri čítaní tejto knihy som sa cítil ako pred rokmi keď sa mi dostala prvý krát do rúk kniha lovy v karpatech od profesora Komárka. Pán Gočár ďakujem a prajem veľa zdravia a poľovníckych úspechov. ◄ reagovať

off Carpin, 30.8.2011 o 10:48

Ani já se knihy nemůžu dočkat :-) Předpokládám, že ji budeme prodávat na stánku Lovinterieru Senica, který stává tradičně naproti vchodu. ◄ reagovať

off MatkaLC, 29.8.2011 o 20:08

Neskutočne krásna knižka ktorú zatiaľ nemôžem zrovnať so žiadnou inou. Ako napísal soson vynikajúce čítanie s parádnou dávkou humoru, napísané tak ako autorovi "zobák narástol" :) ◄ reagovať