huntingland.sk termovizia pixfra
dnes je utorok,  21. október 2025,  meniny má Uršula,  spln: 5. november 2025,  dnes východ slnka: 06:19,  dnes západ slnka: 16:42
poľovnícke sety poľovníctvo Terem

Ste za zrušenie SPK? - diskusia

autor: správca admin
pridané: 27.4.2011 21:58

Ste za zrušenie SPK tak ako to navrhuje Slovenský lovecký a ochranný spolok PRIBINA (odkaz) v ich aktuálnej petícii? Chceme sa zapojiť a podporiť zrušenie SPK? Aký je Váš názor na danú problematiku? Ďakujem.

počet zobrazení: 35 883
počet hlasov: 8

Aký je dôvod vášho označenia za nevhodný?

najlepšia odpoveď

off Lysec, 17.9.2024 o 11:03

SPK je jednoznačne jedna totálne pasívna organizácia vybíjajúca sa len v riešení podružných problémov a za zrušenie takej SPK jednoznačne som ....

dať hlas príspevku | počet hlasov: 7

flinty.sk

komentáre

zoradiť
zobrazené 161-200 z 228 | najnovšie | novšie | staršie | najstaršie
off goret, 4.5.2011 o 7:37

Vážený pán hovorca, pozrite si pozorne moje príspevky a ľahko na to prídete. Tu sa s vami vadiť nemienim, ale na PIDe by som si zgustol, aby som vyvážil tie vaše a priori negativistické zosmiešňovacie a zhoväďovacie kydy voči SPK. Založili ste si na tam na to tému a naposledy v nej napadli Belsona. Tu sa vám na takéto dačo prepožičať nemiem. Cerenie zubov nechápte doslova, ale v prenesenom význame. Vo svete šeliem je to legitímny spôsob komunikácie. Kontrólna otázka: poslal som vás, vy viete kam, dosť dôrazne? ◄ reagovať

dať hlas príspevku | počet hlasov: 0

off apple, 3.5.2011 o 22:35

pandur1...sú dve východiská.prvé, spk zostane len s samofunkcionármi, druhá je, že bude nejako fungovať. ale základná otázka je: načo je komora? v čom je jej opodstatnenie? ◄ reagovať

off lubos2, 3.5.2011 o 21:40

súhlas s pandur1,ale to by si potom páááni nemohli určovať "ceny za nič"!!! Myslím SPK ◄ reagovať

off pandur1, 3.5.2011 o 21:15

apple, stačila by jedna a dosť závažná zmena, členstvo na základe dobrovolnosti, a SPK by hneď fungovala inak ◄ reagovať

off apple, 3.5.2011 o 20:37

Goret, poprosím ťa, zadefinuj, aká by mala byť obroda spk. Čím sa má zaoberať, čo má robiť táto organizácia, ktorá vznikla údajne na základe uznesenia snemu spz. No snem také uznesenie neprijal. Po prijatí zákona rada spz zmenila stanovy. No zas mimo svoju kompetenciu. Celé spk vzniklo ako totalitná organizácia s politickým krytím a nomináciami. Na tom sa nedá zmeniť nič. Ale vravíš, že ju treba zmeniť. Čo teda a ako chceš zmeniť? Čo by komora mala robiť? A čo vlastne robí teraz??? Ja zatiaľ vidím, že funguje v rozpore s vlastnými stanovami, ak pominiem morálku. Poprosím ťa o jasnú odpoveď, bez emócií. A ešte mám jednu otázku. Myslíš, že nespokojnosť poľovníckej verejnosti vyjadrená petíciou je cerenie zubov? Alebo je to naprosto legitímny spôsob, ako sa k veci vyjadriť? ◄ reagovať