Lowec v prvom rade tvoja retorika je komplikovana,absolutne sa stracam.Pokial som si nasiel info o tebe,tak venujes sa nejakej oprave spotrebnej elektroniky a elektronickym obojkom.Toto nie je podla mna velmi specialna technika.
Dalsia vec,ja tu kladiem fakty z praxe,ktoru kombinujem s teoretickymi poznatkami.To co som prehlasil za tym si stojim!!!Mam tiablo,skusal som lasergenetics a kopec zelenych laserov,ako na to reaguje zver.Tvrdim,ze ked mi povies ze tiablo z reflektorom svieti na 300m,tak sa usmievam,pretoze ak vies co je lux,tak by si mal spocitat kolko luxami bude bude osvetleny tvoj objekt 300m vzdialeny z tiabla s ktoreho vystupuje svetelny zvazok.Dalej by si mohol,ze dosvit pada zo stvorcom vzialenosti vs luxy,cize i ked mas desatitice luxov tak pada ti to velmi rychlo.
Mohol by si si zistit,aka je prahova citlivost oka (prezradim ti su to mililuxy,presne ti zmeriam kolko dava luxov tiablo reflektor na vystupe a potom opras stredoskolsku fyziku a dopocitaj si to,kam to moze dosvietit,aby to bolo viac ako prahova citlivost oka).Ten tvoj priklad z autom nema s tym nic spolocne,ak sa bavime na polovnickom fore,tak nebudem diskutovat ze ako tiablo svietilo v labaku na bielej stena (sucha cesta),ale ako svieti v reale,zelen,kriky stromy!!!.Cize tym som povedal ze v typickom polovnickom prostredi je 300m s klasickym reflektorom velmi tazko dosiahnutelne,ak tak tak potrebujes na tu ten zoom hlavicu,nie seriovy REFLEKTOR,ktory ma vzdy vyrazne nizsiu ucinnost ako cocka!!!
Dalej stojim si za tym,ze moje prispevky maju uroven,pretoze su v nich cisla z praxe,co sa neda povedat o tvojich kde iba spiritizujes o mne.Prekroc svoje ego a priznaj si chybu.Nerad sa hadam kto ma vacsieho pipika.
A nakoniec vadi ti anonymita?Mne nie,ide mi o obsahovu hodnotu prispevku.Chodim sem aby som ludom pomohol,nieco sa dozvedel,vymenil skusenosti a na to nepotrebujem nikoho adresu.Jedna vyhoda internetu je anonymita...