dnes je štvrtok,  2. apríl 2026,  meniny má Zita,  spln: 2. apríl 2026,  dnes východ slnka: 06:24,  dnes západ slnka: 19:14
termovizia nocpix
ODIMON

Rada kupa zbrane - diskusia

autor: borat54
pridané: 23.2.2011 14:22
zobrazení: 47 383
hlasov: 0

Dobrý deň.

Som tu noví a potreboval by som od vás skúsenejších radu akú guľovnicu si kúpiť na začiatok.

Aký je dôvod označenia diskusie za nevhodnú?

zoradiť
Zobrazené 161-200 z 342
Edu
KrokodilGenya zabíjať môžeš prasa v chlieve a na to ti postačí aj pukál . Pre takých ako Ty naozaj nie je táto najpredávanejšia a najúspešnejšia zbraň EU vyrobená. Proste si ju nezaslúžiš . Onanovať môžeš po prečítaní si svojho profilu. Pre niekoho je cena za blasera R8 jeho mesačná mzda pre iného iba slza v oku a z tej slzy prameniaca nenávisť z vlastnej nemohúcnosti a závisti.
KrokodilGenya
Kolko 58 = jeden Blaser. Na 150 m s tym zabijes nie?. Nechcel som ju spominat Ty ju volas sejacka. Blaser je pre sudneho cloveka v lese zbitocna vec. Iba ak to opries o strom a budes na nom onanovat
Edu
premvadasz viem ,že to vyrobili veď keď to okopčili tak to aj vyrobili :-D Tak to vo východnom bloku chodilo vo všetkom :-D čo sa niekedy náhodou dalo i kúpiť :-D O kvalite 100 eurovej 58mičky by som nerád v tomto vlákne :-D pandur1 dobrý vkus s tým sauerom .Veľmi pekná zbraň . KrokodilGenya v EÚ je blaser najpredávanejšia zbraň . Ja ťa chápem ,že nemáš peniaze ,ale zato nemusíš odsudzovať tých čo ich majú .Skôr sa od tých úspešných pouč aby si mal aj Ty na blasera raz :-D
KrokodilGenya
zas si stratil par sekund.
MSmarian
bez komentara...........asi nema význam s niektorými ľuďmi tu strácať čas
KrokodilGenya
MSmarianov
MSmarian
ani nie tak snobov, ako niečoho úplne iného a podstatne horšieho
KrokodilGenya
Pozeram, ze je tu snobov ako maku. To nase polovnictvo ide do certovej matere... To sme tu onehda nemali...
MSmarian
pandur, je to tak ako píšeš. Puška mi sedí, páči sa mi.
pandur1
Ja zase nejako moc 93 al novú 8 moc nemusím, aj keď samozrejme neodsudzujem,ale keby som sa rozhodol pre jednotku guľu, tak by som inú nechcel len Blaser, ta mi jednoducho sadla aj esteticky aj funkčne. A u teba a nielen u teba je to asi to isté. Skrátka, keď Ti flinta sadne tak môžeš mať aj polcolovú rúru a nedáš na ňu dopustiť.
premvadasz
MSmarian toto sa ti určite bude páčiť odkaz a máš ho za pár euro:)
KrokodilGenya
Ahoj Marian. Spravny polovnik pokial neovlada otvaranie dvierok inak ako klucom a zabudne si ich - musi byt pripraveny vytlct prekazku. Ak nevies ako sa to robi, pozri si dokumenty z WII.
MSmarian
Krokodyl, pravdepodobne si na nesprávnej adrese
MSmarian
Pandur, ja mám Blasera R93 a žiadna iná puška ma neoslovuje. Asi bude trva veľmi dlho aby niekto vymyslel niečo dokonalejšie. Je to presne tak ao s Picassom, jeho dielo tiež len tak skoro nikto neprekoná.
KrokodilGenya
Nemam dlhu ani po nej netuzim. Na vojňe som mal stale. Ale kup si nieco lacne z druhej ruky co budes obijat o kmene. Dobra zbran sa pozna podla toho, ze s nou vytlcies dvere aj okenice a predsa si neurobis velku skodu.
pandur1
Marian to isté u mňa, aj keď test tuším v Lovu Zdar (časopis) nebol zlý
MSmarian
Videl som ju na obrázku, vôbec sa mi napáči.
hunter78
Ano ved ju aj navrhoval Horst Blaser
pandur1
hunter ja som ju videl zatiaľ len na obrázke, ale zdá sa mi to trochu okopírovaný blaser
hunter78
Vcera som bol na vystave v Salzburgu a bolo tam neskutocne mnozstvo zbrani takze vyber je obrovsky.Ale jedna ma mimoriadne zaujala bol to Strasser RS05 co nanu poviete?
MSmarian
musia niečo vyrobiť aj pre chudobných
pandur1
A guľovnica cca 25.000 E veď píšem že nie som náročný :-))))
lovec84
Pandur1 ta dvojka stojí cez 40 000€.
premvadasz
pre Edu odkaz občas sa darilo aj tým súdruhom niečo vyrobiť:) PS prepáčte že sa to netýka diskusie
pandur1
Chlapci a mne by stačili aj tieto dve flintičky, ja nie som náročný odkaz :-)))
Edu
Nie len to je prednosť blasera MSmarian je ich samozrejme oveľa viac. LaL zdar.
MSmarian
Ja som používal guľovnicu CZ550 kal 308 WIN. Dnes mám Blaser R93 kal. 9,3 x 62 inú by som už ani nechcel. Niekoľkokrát tu padla poznámka na nabíjanie - Blaser nemá po nabití natiahnutý bicí mechanizmus, to robí z Blasera veľmi bezpečnú zbraň. To si treba uvedomiť.
Edu
s kalibrom by som neišiel do nejakých extravagancí niet prečo cez sedmu či 7,62 ,osmu až po 9,3 všetko je ok jedna je pomalšia iná rýchlešia a veľa sa dá urobiť kvalitným strelivom . Rossler je fajn pomer kvalita a cena to je fakt . Kto má 7x64 prípadne viac bude mu postačovať aj ako univerzál
BystraLovec
Osobne som sýtim nič nestrelil ale známi čo majú sa nestažuju
lovec84
Bystralovec- už si aj niečo strelil, alebo videl strelené kalibrom 8x68S?
BystraLovec
Presne tak odbočujete od danej temi jak hovori molnarf. Ja by som bral ten rossler titan 6 v kalibri 8x68 S.
molnarf
Chlapi!Bola téma - akú guľovnicu si kúpiť na začiatok. Vy Ste sa dostali teraz už na tému -- Záhorák Oravák,komunizmus-tak už Ste vedľa.Ja keď niekedy sa spájam do diskúsii,tak sa snažím písať overenú skutočnosť a pravdu. Kúpil som v roku 1989 guľovnicu ZKK 601 -W308 za 3.400 Sk a do dnešného dňa sa mi nestalo,že by vystrelil samo.Po výstrele všetku zver som našiel.Poznamenávam,že poľujem len na Slovensku a táto zbraň úplne stačí na všetky druhy zveri.
Rempo
Každý vtip sa dá povedať na kohokoľvek. Záhorákov, Stredoslovákov, Východniarov, Oravákov, "Maďarov" a Mimozemšťanov, atd.
Marco2204
ake vtipy?ja som pocul ze to je vsetko pravda
Edu
Marco2204 na hovno bolo všetko v tej dobe nemusíme to rozoberať :-D po kuse :-D Som rád ,že čítaš rád vtipy o záhorákoch :-D
Marco2204
edu mna si absolutne neurazil len ma nebavi citat stale o tom istom co bolo na hovno vtedy a dnes,a pozri si tvoje prispevky nech je akakolvek tema vzdy pri tom skoncis,a teraz este o tych zahorakoch ,vies aky je rozdiel medzi zahorakom a snehuliakom?snehuliakovi mozes pobozkat zadok len v zime,zahorakovi pocas celeho roku
horarik01
nedá mi nereagovať na túto tému.Chcem sa opýtať či už niekomu z vás strelili guľovnicou pod nohy/nechtiac/? Mne áno a nebol to Blaser ale ZKK601 308W pri zatváraní záveru.Poviem vám aj další prípad ako rýchly strelec chcel nabiť svoju ZKK600 7x64 už v aute a skončilo to dierou v streche/sedel som na zadnej sedačke/ a pri tejto spomienke mám stále zimomriavky na chrbte a pocit spáleného pušného prachu na tvári.R8 a R93 by som si dovolil nabiť kdekoľvek,lebo pri nich sa vám to stať nemôže,kedže nabíjate zbraň spustenú a natiahnete ju až pred výstrelom.
Edu
Marco2204 s toho si nič nerob celé Slovensko sa baví na záhorákoch tak sa jeden môže baviť aj na mne. Otázka bola od " Taký samopal vz 58 alebo krátke zbrane vyrábané v bývalej ČSSR žeby mali katastrofálnu kvalitu neviem neviem.Podľa mňa boli uznávané na celom svete." Tak som iba odpovedal ako Ťa to urazilo prípadne nejakých červených to mi je jedno a teší ma to. Ja píšem realitu .dusab ja našťastie múdrosť nejedávam iba konštatujem a samozrejme svoje konštatovanie viem i vyargumentovať .
MSmarian
Marco, ak by si prežil 30 rokov v komunizme inak by si sa tvaril.
Marco2204
edu teba to musi strasne bavit odbavovat sa na socializme,nech je tu akakolvek tema vzdy to skoncií na tom istom,ved to tu uz nikoho nezaujima,piste k danej teme a nie ako bolo za totality
Zobrazené 161-200 z 342

Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.

Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk.

Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu, ak tak uzná za vhodné.