dnes je štvrtok,  2. apríl 2026,  meniny má Zita,  spln: 2. apríl 2026,  dnes východ slnka: 06:24,  dnes západ slnka: 19:14
termovizia nocpix
ODIMON

Je lepsia solo gulovnica alebo gulovy dvojak - diskusia

autor: polovnik10
pridané: 6.2.2011 10:31
zobrazení: 36 455
hlasov: 0

chcel by som sa opytat na vas nazor a co je podla vas lepsie?

Aký je dôvod označenia diskusie za nevhodnú?

zoradiť
Zobrazené 41-48 z 48
MSmarian
opäť "kvalitná diskusia"
Blaser300VM
Ja si skor myslim, ze tebe cvaknu naprazdno. Tie psacie budy, co si predaval asi nevydaju ani na nejaku kozu v Afrike. Ostan pekne pri klasike na ten tvoj GB si uz zvyknuty.
polovnik10
Blaser300VM len aby tebe zuby nehrkali
Blaser300VM
Ide o to, kolko si utrzil za tu realitku. Ci vyda aj na big five, alebo budes len po loncakoch z posedu hrkat. V tom druhom pripade by som kupu este zvazil a nehrnul by som sa do nej.
dede
Rozdielom medzi guľovnicou a dvojákom je , že môžeš opakovať bez odlícenia dve rany za sebou ale guľovničiari môžu oponovať, že aj oni dokážu bez odlícenia prebiť, napr. Blaser R 93, R 8 . V dvojáku máš dve rany po ich vystrelení musíš prebiť v guľovnici 5 ks. Pri love nebezpečnej africkej zvere napr. kaferský byvol sa využíva guľ. dvoják. Podľa mňa je to o vkuse a individuálnom rozhodnutí, zvážení pre a proti.
MSmarian
Guľový dvoják je zbraň určená na lov diviakov. Pre poľovníka, ktorý si môže dovoliť guľový dvoják a k tomu ešte sólo guľovnicu je to veľmi vhodná zbran na lov diviakov. Okamžite môže vystreliť druhú ranu.
polovnik10
blaser ty uz nevis co pisat do vsetkeho sa len staries a uplne odveci radsej sa vyjadri k teme
Blaser300VM
Co ti vystali nejake prachy z predaja realitky a uvazujes o kupe dvojaka? Chces dlhodobo zainvestovat?
Zobrazené 41-48 z 48

Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.

Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk.

Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu, ak tak uzná za vhodné.