Najlepšie nepísať nič. Dozvie sa len kraviny a to mám na mysli všetky diskusie zo všetkých net stránok. Sto ľudí , sto chutí. Niekto rád vyššiu rýchlosť s nižšou balistikou, ja rád opačne , dvoják s môjho pohľadu je jednoúčelová zbraň ktorú mi nahradí bixa(ju môžem aspoň využiť po celý rok na prechádzky)dvoják bol určený na úplné iné využitie, kozlica GB-zbytočne ťažká. EDU pokiaľ mna inofrmácie neklamú tak Brno Super prevzal niekto od ferlachu. Len ju zaoblil a predávajú ju za iné prachy ako sú momentálnym hitom nemenované nemecké značky.To ,že niekomu na strelnici vrzgala je len vyzitka majitela aký má prístup k zbraniam a nie kvalitou.Túto braň by som do kategórie chrápov nezahrnul. Čo sa týka momentálneho hitu Slovenského poľovníctva okolo sólo guľovníc a jednovýstrelových zlamovačiek od Berlínskeho múra je: jednorázová neopraviteľná zbraň-ide,ide-nejde,nejde(kúp novú),no nikomu to nevyčítam máš ju,teš sa s nej.Mal som ich rozhodené do detailu a môj názor ďakujem nie. Najdrahšie a najkvalitnejšie je tam drevo , takže vyjadrovaním sa o kvalite ocelí Českých zbraní by som bol tiež opatrný.Sauer202 tak povediac preslávila tichá,dokonalá poistka spojená s dokonalosťou konštruktérov. Bohužiaľ, konštruktér bol blbec,že to takto vyrobil. Celá dokonalosť spočíva v samotnej viskozite valelíny,ktorá je tam doslova naprataná.Ak jej ubudne potom uvidíte aké decibeli má táto zbraň pri manipulácii s poistkou. Rozoberať tu aký je sauer,blaser dokonalý je nezmysel(ich cena je daná drevom,nie kvalitou),je to ako porovnávať IZ- Brno efect.Sú ďaleko kvalitnejšie zbrane.Nemá zmysel sa tu hádať. Najlepším liekom je čas. Len na prirovnanie: Po páde totalizmu a aj do nedávna sme bláznili za tovarom ,,od západu". Vozili sa sem oblečenia,mäso...atď. Naše fabriky krachovali. Dnes vychádza na svet aké svinstvo si obliekame alebo papáme. V tom čase bolo zbytočné kričať,že vaše šaty sú samá chemikália verzus mleté pet fľaše a mäsko ktoré papáme je odpad s Nemecka,ktorý sa tu prebaľoval s nápisom ,,slovenský výrobok"(sprostý Slovák kúpi za polovičnú cenu, lepšie ako platiť kafilérku). Naše poctivé fabriky a družstvá sa likvidujú nakoľko s cenou nedokážu konkurovať tým ,,umelým". Ja to viem a verte mi nekúpim pokiaľ to nie je nevyhnutné.Toto bol len príklad nakoľko tak ako oblečenie , jedlo tak i zbrane sa uberajú podobnou cestou.Dnes názov Merkel , Sauer , Blaser neznamená nič. Jedine zo samotného mena vytĺcť čo najviac finančného majetku veď to vidíte aj na samotnom výrobnom čísle. Týmto tu nechcem nikomu ublížiť,nikoho zavádzať. Je to môj názor na svetovú ekonomiku. Nemám v záujme nikomu ublížiť. Ďakujem