dnes je štvrtok,  2. apríl 2026,  meniny má Zita,  spln: 2. apríl 2026,  dnes východ slnka: 06:24,  dnes západ slnka: 19:14
darujte 2 percentá pre podporu LovuZdar.sk
poľovnícke sety poľovníctvo Terem

Stejné, podobné, opakující se fotky - diskusia

autor: Zigi9
pridané: 25.1.2011 10:05
zobrazení: 11 104
hlasov: 2

V tomto vlákně bychom mohli společně řešit uživatele a jejich fotky. Především ty, které jsou takřka stejné, z jedné série focení a uživatel jich má v galerii plno, což je zbytečné a navíc se tím porušuje pravidlo vkládání fotek, kde je uvedeno, 2 b) - zo série fotografií vybrať jednu najlepšiu

Aký je dôvod označenia diskusie za nevhodnú?

zoradiť
Zobrazené 41-45 z 45
Edu
Samozrejme ja to neberiem v zlom ani tragicky pri stovkách foto sa to stane . katarina84 je vysoko chovný jedinec :-D Prijal by som osobne viacej foto autorky ID 96179 hmmm keby len foto :-D celkom chrumkavá fotografka čo tam po tlupovkách :-D
Zigi9
neboj Edu nemyslím to nijak zle, jen prostě ty fotky znám a když už uvádím nějakého autora, tak musím být objektivní a uvést i jniného o kterém vím, že je na tom podobně, bohužel to padlo na tebe :-) - u tebe je to o 4 fotkách (prkotina), u fita je to o 2/3 galerie (?). Heslo nechci, jestli takové věci řešit, to ať se rozhodne admin se správcem. Je to prostě věc diskuse, rád bych, aby se k tomu vyjádřili všichni a hlavně ti, kterých se to dotkne, popř. to probrali interní poštou s adminem. Jen zde uvádím příklady ... Pak tu byla zmiňovaná katarina84 - ta sice nemá stejné fotky, ale podobných má více, ale zas jsou to takové tlupofky fotky, tam je těžké to posoudit.
Edu
zigi pri tom množstve stoviek za tie roky sa mi stáva že som zdupľoval to je fakt . Nemyslím si že by som tým ohrozil chod stránky ani nikoho urazil aby to malo byť nejako závažne riešené. Okrem toho je zaujímavé že zduplovanú fotku komentovali a dali uplne iný ľudia ako tej pred tým :-D Ak ťa to zigi veľmi trápi dám ti moje heslo a môžeš tie zdupľované pomazať . Mne sa naozaj nechce .Okrem môjho a iných zduplovaní dosť často moje fotky kradnu a publikujú ich ako svoje fotografie iný členovia :-D To je tiež dosť humorné dokonca si ich dávajú ako ikony na lovu zdar :-D poznam takých asi 6 :-D
Zigi9
další jsem našel, ale to je extra těžký kalibr :-) 24291 x 55418 nebo 24995 x 31960 nebo 29123 x 58749 a nebo 92662 x 13262 Zde si myslím, že už je to postarší pán a jeho paměť není co bývala a proto ani neví, že to má v galerii dvakrát ... Vše v dobrém Edu :-)
Zigi9
jako úvodní příklad vkládám pár ID fotek jednoho uživatele: 67140 x 56766 .... nebo 67141 x 55856 nebo .....83221, 80853, 72584, 72430, 72382, 72326, 69832, 68056, 66230, 64605, 63557, 61290, 61218, 56205 - a spousta dalších v jeho galerii - prostě můžem tady uvádět buď ID nebo nick uživatele - nikoho tím nechci odrazovat ani se ho nějak dotknout, jen mi připadá zbytečné dávat sem např. 5, 10, 12 stejných fotek
Zobrazené 41-45 z 45

Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.

Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk.

Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu, ak tak uzná za vhodné.