Edu, Ty teda vieš o jazvecoch a o ich norách všetko len z papierov podľa toho čo píšeš? Síce neverím tomu, ale verklikuješ tu tak, ako by to tak bolo. Navyše ešte hráš úlohu pritakávača Zigiho nezrelým príspevkom. Čakal by som od Teba viac teda. Napísal som ja niekde, že si ma nazval "rasistom"? Napísal som, že by ma to od Teba neurazilo a to je dosť rozdiel! Keď už tak cituješ Naturu, tak si prečítaj prvú vetu, lebo si ju zrejme ani nečítal a dostaneš sa tam kde som ja svoju diskusiu začal, ale Ty si jak taký pokazený gramofón, čo si melie furt svoje.
Pýtal som sa to preto, že Zigi sa zle vyjadril, že ide "krmit", akoby šiel nekde do maštale krmiť, ale to Ti evidentne nedošlo a nepomáha ani náučný slovník od p. Hella. Priučovať sa môžeš Ty čo sa týka brlohovania a obyvateľov brlohov a brlohov samotných. Občas nezaškodí, vytiahnuť päty z domu a obzrieť si tie brlohy, aby si mal nejakú predstavu, keď o nich píšeš tak vehementne. Ad.- moj detský počin, prečítaj si po sebe, ako píšeš o vlastných radoch a potom kritizuj druhých. Tým som na túto tému skončil, nemienim tu rozotierať sopeľ po rukáve a hrať žabomyšie vojny. Predošlé príspevky hovoria dosť o každom z nás a nech si to preberie každý ako chce. A teraz Ti dávam priestor na záverečnú reč ... :-DDD