M.K.P. AGRO služby
dnes je sobota,  30. august 2025,  meniny má Ružena,  spln: 7. september 2025,  dnes východ slnka: 05:05,  dnes západ slnka: 18:28
Kniha návštev revíru - online manažér revíru

kaliber 8x68s je dobry a aku strelu pouzit - diskusia

autor: off ANDELIK
pridané: 5.1.2011 16:18

kal.8x68 s poradte je to dobry kaliber

počet zobrazení: 51 499
počet hlasov: 0
okruh tém: zbrane

Aký je dôvod vášho označenia za nevhodný?

najlepšia odpoveď

off mibe74, 8.1.2011 o 18:39

A este nieco - u nas dostanete kupit CZ-tu le taku, ktora je urcena pre nas trh. Vezmite si zbran, ktora je urcena na vyvoz a hned zbadate rozdiel v kvalite pazby, chod zaveru a celkove spracovanie. Inak tie zbrane nedostanete u nas kupit a ani v podnikovej predajni-jedine okrem modelu HA HUNTER. Ja som chcel povodne CZ 550 magnum safari classic, ale cena tam bola uz 3000 eur a este k tomu jej nebolo na sklade. Inak, nie som ziadny plateny agent zbrojovky. Uroven spracovania u zbrani CZ sla dolu-to je fakt. V minulosti bola uroven spracovania na ovela vyssej urovni, ako dnes. Ale zaver je spolahlivy a neznicitelny. Inak maju dobre vymysleny aj spustovy system, len ho treba dat vyladit puskarovi- je spolahlivy aj za extremnych podmienok. A ferlach tiez vyraba kvalitne zbrane. Napriklad ferlaski puskari zamietli kovane hlavne a pracuju len s hlavnami pretahovanymi-tie su kvalitnejsie. avsak je potrebne vsetko dolapovat do dokonalosti. Tu CZ treba trochu doladit, sem tam nieco dobrusit, vylestit trecie plochy na spustovom ustrojenstve a upravit pazbu. A mate spolahlivu zbran za menej penazi, ako keby som vysolil za napr.blasera. Zaverovy system cechov je overeny desiatkami rokov pouzivania a dokonca bol okopirovany po celom svete. Inak mam kamarata puskara s ktorym som dost casto a ten poluje s mauserom M24. Upravil si ho, spust mu chodi vynikajuco, ani napinacik netreba. Uz mnohi mu nukali za jeho staru pusku aj cisto nove zbrane. Dokonca aj na ministerskej polovacke si ju vsimli a hned ju chceli od neho odkupit. Je vsak nepredajna. Kedze vyraba pazby na mieru, tu, ktoru ma je prekrasna. Ma este dva original mausery M24, ktore takisto bude upravovat-su to totiz originaly. Skrati hlaven, vsetko vylesti, pretoci hlaven a spravi novu pazbu. Vsetky v kalibri 8x57JS. Inak by ste neverili, ako taka upravena zbran vyzera, ked si ju porovnate s originalom. Este nie su ani zdaleka hotove, no uz ma na nich velmi vela zaujemcov. A dokonca aj zo zahranicia. Inak k nemu chodia davat upravovat zbrane aj zo zahranicia, ked su tu na polovacke. Ja mam s nim len velmi dobre skusenosti.

dať hlas príspevku | počet hlasov: 5

flinty.sk

komentáre

zoradiť
zobrazené 41-80 z 143 | najnovšie | novšie | staršie | najstaršie
off Edu, 9.1.2011 o 21:39

Samozrejme ,že sa zabávame .Ale človek by si mal zachovať aj nejakú dôstojnosť nie púšťať bludy do vetra potom meniť nick na Fernet atd.:-D ◄ reagovať

dať hlas príspevku | počet hlasov: 0

off tome83, 9.1.2011 o 20:54

Edu už so to tu rza pisal :D ale neda mi :D podľa mňa je ten bone v skutočnosti naš skvely jožibači :D len s inym nickom :D maju spoločne obidvaja to že kecaju bludy na ktorych sa dobre zabavame :D