Pokúsim sa vyjadriť k všetkému, ak na niečo zabudnem, pripomeňte: orol správne vravíš o duplicitných témach, včera som spravil vyhľadávanie v diskusii, čo by malo predísť k vytváraniu duplicitných tém, pretože každý si najskôr skúsi nájsť, či tu takáto téma už nie je. Je to i teraz v oznamoch v úvode stránky aby sa ten vyhľadávač dostal do povedomia. Čo sa týka ľudí, čo sem nechodia a či ich vymazať alebo nie ... je problém ak niekedy v minulosti boli títo aktívni a zapájali sa do diskusií, komentovali fotky - videá alebo tu mali svoje fotky a videá. Ak by som nejakého užívateľa vymazal, musel by som vymazať i jeho celú aktivitu na stránke. Lebo napr. ak by som vymazal seba, koho by zobrazilo teraz ako autora tohoto čo píšem? To je i problém, že tu nie je možnosť zrušiť účet. Je to problém zrušiť účet. Nie je to problém ak by ten užívateľ nebol vôbec aktívny. Ak by sa toto nejako vyriešilo (neviem ako) a prišlo by k mazaniu neaktívnych na stránke napr. za posledné 2 roky tu neboli vôbec, určite by som postupoval podľa postupu ako navrhuje orol. janK v pravidlách je napísané vybrať len njalepšiu fotku zo série, čiže nie že podarilo sa mi odfotiť srnca a pridám všetkých 20 záberov čo sa mi v tú minútu podarilo odfotiť. A prečo sa pýtaš čo robí správca? Myslíš, že je reálne aby tu sedel celý deň a kontroloval každú pridanú fotku? Nie je to možné. A je to človek, ktorý to robí úplne zadarmo silou vlastnej vôle. Čiže chápal by som, že dať mu to na starosť ak by za to mal zaplatené. Ale úprimne, som rád, že mi pomáha v tomto smere tak ako pomáha. Na tento účel, aby každý mohol pomôcť je možnosť pod každou fotkou označiť ju za nevhodnú. Ak správca foto alebo ja budeme vidieť rovnaké zábery od tej istej osoby označené, poriešime to. hawk3 poradie top 20 fotografov je robené na základe počtu hlasov, ktoré dostali fotky dotyčného za posledných 6 mesiacov. Čiže stránka nemôže za to, komu ste dali hlasy. Robí to stránka automaticky. Nikdy sa podľa mňa nenájde najspravodlivejší systém hodnotenia. Tento sa mi však zdá najsprávnejší. Čím viac dobrých foto pridáš, tým väčšiu šancu máš byť v top20. janK áno súhlasím, že každý by si mal spraviť vo svojich fotkách poriadok, aby sme my nemuseli nič vymazávať, pretože určite nikoho nikdy ešte nepotešilo ak mu bola nejaká fotka vymazaná. A nás to vymazávanie určite nebaví, nerobí nám to radosť, ale je to nutnosť pre zachovanie akej-takej kvality fotogalérie stránky. lubenko navrhni lepší a spravodlivejší spôsob, nemám problém to prerobiť, ak uznáme, že to tak bude lepšie.