dnes je utorok,  26. máj 2026,  meniny má Dušan,  spln: 31. máj 2026,  dnes východ slnka: 04:57,  dnes západ slnka: 20:29
termovizia nocpix
Kniha návštev revíru - online manažér revíru

Poľovnícka beletria a odborná literatúra. - diskusia

autor: milank
pridané: 8.8.2007 20:14
zobrazení: 20 510
hlasov: 1
U každého poľovníka sa doma nájde v knihovni nejaká zaujímavá kniha s poľovníckymi príbehmi alebo poviedkami.Stojí niektorá za to,aby o nej vedeli aj ostatný?A taktiež aj nejaká tá odborná.Ak máte niečo také doma podeľte sa s ňou.

Aký je dôvod označenia diskusie za nevhodnú?

zoradiť
Zobrazené 81-82 z 82
milank
To moje "the best of" je samozrejme Horár Sever 1 až 11.Z tých starších je to Silvestrovská poľovačka od M.Rajského,slovinské poľ. poviedky s názvom Poľovanie pod Tríglavom.A moja naj,ktorú som prečítal asi osem krát sa volá Lovcom v tajge od českého spisovateľa J.Kozáka.Tú odporúčam každému nielen poľovníkovi.Je to o autorovej dobrodružnej ceste na ďalekú Sibír,podľa skutočnosti opisuje pobyt v tunajšej tajge,kde prežil najprv zimu a neskôr jar spolu z lovcami kožušín na Sibíri.
bibik
ano ja mam vydanie z nazho zdruzenia ad p.knota lubomira pribehy spod cechrenice 1/2 su tam pekne pribehy za roki ktore prezil v horach jetam spomenuta jeho mladost stredne roki tam mi pomladsi sa mozme docitat ako to vsetko unas zacinalo a vyzeralo s polovnov zverov odporucam precitat v setkim
Zobrazené 81-82 z 82

Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.

Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk.

Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu, ak tak uzná za vhodné.