M.K.P. AGRO služby
dnes je pondelok,  16. jún 2025,  meniny má Blanka,  spln: 11. jún 2025,  dnes východ slnka: 03:48,  dnes západ slnka: 19:45
poľovnícke sety poľovníctvo Terem

Komu sa páči nové lovuzdar? - diskusia

pridané: 4.6.2010 17:45
Ahojte všetci myslím si že nové lovu zdar nie je zrovna najlepšie, ale nie je to až také hrozné!

Buďme radi že vôbec niečo máme!!!!
počet zobrazení: 11 048
počet hlasov: 7
okruh tém: LovuZdar.sk

Aký je dôvod vášho označenia za nevhodný?

flinty.sk

komentáre

zoradiť
zobrazené 81-120 z 192 | najnovšie | novšie | staršie | najstaršie
off milank, 18.7.2010 o 10:29

Dnes v noci cca 1:30 som zaznamenal výpadok a nedalo sa na stránku dostať (možno to samo chcelo, aby som už išiel spať :-D ). ◄ reagovať

dať hlas príspevku | počet hlasov: 0

off parohac222, 18.7.2010 o 10:26

a kedy bude fotosutaz?? ◄ reagovať

správca admin, 17.7.2010 o 18:34

Bola doplnená možnosť vymazať viac správ naraz. ◄ reagovať

správca admin, 14.7.2010 o 10:33

Odteraz pridané fotky už budú mať i EXIF (ak exif je súčasťou fotografie). Do horného panelu bola doplnená informácia o počte dní do splnu, východ a západ slnka. ◄ reagovať

správca admin, 7.7.2010 o 10:41

V inzercii pribudla priama možnosť obnoviť inzerát a priamo reagovať na inzerát. ◄ reagovať

správca admin, 2.7.2010 o 12:53

Zigi9 - to sa dalo v starej verzii i vypnut. Ze danu temu uz nechces sledovat ;-) Casom to asi urobim, ale najskor zakladne veci postupne a testovat, ci pridanim niecoho noveho sa stranka nespomaly. ◄ reagovať

off milank, 1.7.2010 o 22:08

Tak určite,že niekoho to môže rušiť,ale keď tam bliká obálka,tak viem,že ak som do diskusie písal a niečo po mne niekto pridal,tak viem,či sa mi na tú danú diskusiu oplatí vôbec klikať.Môžem rýchlo reagovať.Teda tak ma napáda,že by mohli byť aspoň v "Moje príspevky v diskusiách".To by stačilo si myslím. ◄ reagovať

off Zigi9, 1.7.2010 o 21:32

ouuu, tak toho je ještě dost teda :-), já jsem se do toho tolik neponořil, takže spoustu těch věcí co píšeš, tak je nijak moc nevnímám, že tu ještě nejsou ... Jinak jediné z tvého seznamu, tak to jsou ty zelené obálky v diskusi, ale ty mě vyloženě štvaly :-) Vždycky tam blikala a já to téma ani třeba pořádně nečetl, ale tím, že jsou ho jedou otevřel, tak už mi tam vždy pak blikala a mě to fakt sralo -já nevím proč, ale to mi prostě trochu vadilo. A pomalu začínám vkládat fotky ke svým videím, takže jsem rád, že to tak funguje. ◄ reagovať

off milank, 1.7.2010 o 21:28

Ináč videá super urobené :-) A nedá mi ...RINKO,klobúk dolu,takto sa správa správny chlap ;-) ◄ reagovať

správca admin, 1.7.2010 o 21:28

milank - presne tak, toto všetko tu ešte bude. ◄ reagovať

správca admin, 1.7.2010 o 21:28

kirco - vďaka, poriešim ◄ reagovať

off milank, 1.7.2010 o 21:24

Zigi ešte Fotosúťaž; Zápisník kde boli stopy,stavby,terče,vyhlášky,história; Zoznam PZ; niečo také ako Kniha návštev; Recepty; vyhľadávanie fotky podľa ID; vyhľadávač diskusií. Osobne mi tu zo starej verzie chýbajú blikajúce obálky aspoň v diskusií a hromadné mazanie pošty.Čo by som ešte uvítal,keby sa dalo v profile klikať na príbehy,články,videá,diskusia,...od toho daného člena na ktorého profil si klinem,aby som to pracne nemusel hľadať. ◄ reagovať

off Brut, 1.7.2010 o 20:20

Aj najlepšie videa je-najlepšie rybárske videá. ◄ reagovať

off Zigi9, 1.7.2010 o 18:04

aha, tak ok, já to budu muset projet dopodrobna, ted se mi nad tím ale nechce sedět, takže jakmile polevím v pracovním úsilí, tak věřím, že si i svou videogalerii trochu vylepší :-) Ted v tom vedru se mi nechce moc fungovat nikde :-) zatím dík, pak ti to celé pomluvím :-) (dělám si srandu, určitě to bude super) a pak ještě tu fotosoutěž a bude to skoro všechno né ◄ reagovať

správca admin, 1.7.2010 o 17:47

Zigi9 - áno videá sa dajú vymazať, upraviť, doplniť resp. meniť ilustračnú fotografiu, dajú sa označiť za nevhodné video, dá sa hlasovať, je zostavený rebríček top kameramanov, v menu vľavo prehľad najlepších videí za posledných 30 dní podľa kategórie, v menu vľavo video ktoré má najviac hlasov za posledných 7 dní, po kliknutí na profil máš prehľad videí autora, môžeš kliknúť na jeho videá a pozerať tak iba jeho videá, vidíš jeho posledné komentáre k videám v profile, vpravo v menu má každý komentáre mojich videí, moje komentáre ostatných videí, ... snažil som sa urobiť všetko, čo na starej verzii videí chýbalo, a čo som považoval za vhodné urobiť. ◄ reagovať

off Zigi9, 1.7.2010 o 17:38

a u těch videí, budou se dát vymazat, kdybych tam nějaké nechtěl, tak se ho z těchto stránek nijak nezbavím, a když to máznu na youtube, tak pak to tu bude zbytečně zabírat místo ◄ reagovať

správca admin, 1.7.2010 o 17:24

operak - dakujem, uz je to opravene ◄ reagovať

off operak, 1.7.2010 o 17:21

Admin máš preklep v pravidlách pridávania videii.Namiesto pridávať len videá s poľovníckou tématikou si napísal s rybárskou ◄ reagovať