kurt, nerobim vzdy len to, co sa mi paci, ale ak to robim,robim to z vlastneho rozhodnutia aby som neprisla o iste vyhody alebo so zbabelosti ozvat sa ci odmietnut. A prave to ze z vlastneho rozhodnutia mi berie pravo na to, aby som to kritizovala ak neurobim nic pre to aby to bolo inak. Chodit po spolocnych na pozvania spoznavat ine kraje ine zvyky atd co si popisal ok, ja som to predtym pochopila tak, ze chodis opakovane (a teda nie len ty) tam, kde sa ti nepaci z nejakeho dovodu ako to prebieha. A to som nechapala a nepochopim...ak som raz skusila a nebolo to podla mojich predstav, tak tam viac nepoleziem. Argument ze je kopec polovnikov bez reviru a? neexistuju poplatkove? jaaaj, jasne, to uz nieco stoji, tak radsej pockajme na pozvanie ci sklopne usi a robme aj to s cim nesuhlasime, len aby sme mali revir...ano, je to jednoduchsia a hlavne lacnejsia cesta, ale potom ta kritika by nemala byt, lebo inak to vyznieva ako kakanie si do vlastnych ust. Ale to uz sme kus odbocili od temy...mna len trochu prekvapila ta vlna kritiky a pritom nie jeden priznal, ze aj tak sa toho zucastnuje...