dnes je streda,  1. apríl 2026,  meniny má Hugo,  spln: 2. apríl 2026,  dnes východ slnka: 06:26,  dnes západ slnka: 19:13
termovizia nocpix
ODIMON

Kolimátor - diskusia

autor: juniper
pridané: 29.3.2010 19:28
zobrazení: 28 209
hlasov: 1

Zdravím,ma niekto skúsenosť s kolimátorom, aký používate, akú montáž. Vaše postrehy s praxe

Aký je dôvod označenia diskusie za nevhodnú?

Najlepšia odpoveď

steyr
otvorený je podľa mňa určite lepší, pri strelbe máš lepší prehľad, na blízko strieľaš aj s oboma otvorenými očami, je ľahší a mne osobne sa oveľa viac páči na zbrani...
reagovať dať hlas

zoradiť
Zobrazené 121-125 z 125
pzondava
Skúsenosti s kolimátorom na guľovnici -

Veľmi rád by som sa dozvedel, aké sú skúsenosti s lacnejšími kolimátormi. Zaujíma ma, či to nie sú vyhodené peniaze, či odoláva spätnému razu. Zapáčil sa mi kolimátor MiniDot. Aké máte skúsenosti?

posed33
: ))))))))))
Blaser300VM
A cudoval som sa, ze nemozem najst tu bodku, co kazdy spomina...
posed33
asi ho mas naopak : ))
Blaser300VM
Vyborna vec na pohyblive terce na spolocne polovacky. Mam Docter na gulovom automate, vraj neodborne namontovany, co som ale dost dobre nepochopil. Som spokojny.
Zobrazené 121-125 z 125

Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.

Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk.

Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu, ak tak uzná za vhodné.